TUĞGENERAL KILIÇ’A KIZILAY MADALYASI

YAŞAM 06.04.2021 - 19:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2432+ kez okundu.
 

TUĞGENERAL KILIÇ’A KIZILAY MADALYASI

SAYGILI BÖLGE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR   TUĞGENERAL KILIÇ’A KIZILAY MADALYASI     Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, bölge ziyaretleri kapsamında bu kez Hatay'ın İskenderun ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Saygılı, bir araya geldiği 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılıç’a, Kızılay’a katkılarından dolayı madalya takdim etti.   Saygılı, makamında ziyaret ettiği Tuğgeneral Kılıç’a, bölgedeki çalışmalarından söz ederek, bu kapsamda verdiği destekler için teşekkür etti. Saygılı, “İyilik adına, milletimizin yarasını sarmak adına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı genel merkezimizin plaket ve madalyasını sizlere takdim etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.    Tuğgeneral Kılıç ise “Kızılay, hem içerde hem dışarda birlikte mücadele ettiğimiz, hem kan bağışında hem de diğer ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı yardımlarla göğsümüzü kabartan bir kurum olarak birlikte iş yapmaktan çok mutluyuz” dedi. 

SAYGILI BÖLGE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

TUĞGENERAL KILIÇ’A KIZILAY MADALYASI

 

 

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, bölge ziyaretleri kapsamında bu kez Hatay'ın İskenderun ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Saygılı, bir araya geldiği 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılıç’a, Kızılay’a katkılarından dolayı madalya takdim etti.

 

Saygılı, makamında ziyaret ettiği Tuğgeneral Kılıç’a, bölgedeki çalışmalarından söz ederek, bu kapsamda verdiği destekler için teşekkür etti. Saygılı, “İyilik adına, milletimizin yarasını sarmak adına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı genel merkezimizin plaket ve madalyasını sizlere takdim etmekten mutluluk duyuyorum” dedi. 

 

Tuğgeneral Kılıç ise “Kızılay, hem içerde hem dışarda birlikte mücadele ettiğimiz, hem kan bağışında hem de diğer ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı yardımlarla göğsümüzü kabartan bir kurum olarak birlikte iş yapmaktan çok mutluyuz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.