akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Tokyo Film Festivali’nde yarışacak Aniden’in afişi ve fragmanı çıktı

KÜLTÜR 14.10.2022 - 07:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1260+ kez okundu.
 

Tokyo Film Festivali’nde yarışacak Aniden’in afişi ve fragmanı çıktı

Melisa Önel’in 35’inci Uluslararası Tokyo Film Festivali’nde “Asian Future” bölümünde yarışacak filmi Aniden’in afişi ve fragmanı sinemaseverlerle buluştu.   Vigo Film ve Aniden Film’in yapımını üstlendiği, senaryosunu Feride Çiçekoğlu ve Melisa Önel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Melisa Önel’in üstlendiği “Aniden’in” fragmanı ve afişi sinemaseverlerle buluştu. Film, koku alma duyusunu kaybeden Reyhan’ın hayatla yeni bağlar kurmak için çıktığı yolculuğu beyaz perdeye taşıyor. Filmin fragmanını Fırat Terzioğlu kurgularken, posterini ise Daire Creative tasarladı. Melisa Önel’in ikinci uzun metrajlı filmi olan “Aniden”, 26 Ekim 2022’de Tokyo Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek.
 Başrollerinde Defne Kayalar, Öner Erkan, Şerif Erol, Ayşenil Şamlıoğlu’nun  yer aldığı kadroda Dilan Çiçek Deniz konuk oyuncu olarak yer alıyor.  Aysel Yıldırım, Mehmet Bilge Aslan, Esra Kızıldoğan’ın rol aldığı filmde dizilerden tanınan çocuk oyuncu Su Çeper de bulunuyor. “Aniden,” T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği almış bir Türkiye - Almanya- Sırbistan ortak yapımıdır.

Melisa Önel’in 35’inci Uluslararası Tokyo Film Festivali’nde “Asian Future” bölümünde yarışacak filmi Aniden’in afişi ve fragmanı sinemaseverlerle buluştu.

 

Vigo Film ve Aniden Film’in yapımını üstlendiği, senaryosunu Feride Çiçekoğlu ve Melisa Önel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Melisa Önel’in üstlendiği “Aniden’in” fragmanı ve afişi sinemaseverlerle buluştu.

Film, koku alma duyusunu kaybeden Reyhan’ın hayatla yeni bağlar kurmak için çıktığı yolculuğu beyaz perdeye taşıyor. Filmin fragmanını Fırat Terzioğlu kurgularken, posterini ise Daire Creative tasarladı. Melisa Önel’in ikinci uzun metrajlı filmi olan “Aniden”, 26 Ekim 2022’de Tokyo Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek.


Başrollerinde Defne Kayalar, Öner Erkan, Şerif Erol, Ayşenil Şamlıoğlu’nun  yer aldığı kadroda Dilan Çiçek Deniz konuk oyuncu olarak yer alıyor.  Aysel Yıldırım, Mehmet Bilge Aslan, Esra Kızıldoğan’ın rol aldığı filmde dizilerden tanınan çocuk oyuncu Su Çeper de bulunuyor.

“Aniden,” T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği almış bir Türkiye - Almanya- Sırbistan ortak yapımıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.