TİP Milletvekili adaylarını Basına Tanıttı

20.04.2023 - 19:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2275+ kez okundu.
 

TİP Milletvekili adaylarını Basına Tanıttı

Türkiye İşçi Partisi Adana Milletvekili Adaylarını Çukurova Kulüpte yapmış olduğu Basın Toplantısıyla ile kamuoyuna tanıttı

  Türkiye İşçi Partisi Adana Milletvekili Adaylarını Çukurova Kulüpte yapmış olduğu Basın Toplantısıyla ile kamuoyuna tanıttı  Tanıtım Toplantısına  Parti Meclis Üyesi İlke Bereketli, Bülent Büyükdağ,Barış Güneşçi ile 1sıra Milletvekili adayı Duygu Yılmaz, 2. Sıra Milletvekili  adayı Seda Aşkın katıldı. Parti Meclis üyesi İlke Bereketli; ‘Biz TİP olarak Türkiye genelinde 49 ilde 54 seçim bölgesinde seçime giriyoruz. Bizim diğer partiler gibi seçime ayrılmış bir bütçemiz yok, o yüzden biz de o partiler gibi tanıtım harcamaları yapamıyoruz’ dedi. Parti Meclis Üyesi Barış Güneşçiise konuşmasında, ‘Bizim AKP iktidarı ile kaybedecek bir dakikamız bile yok bilinmesi gerekir ki partimizin her kademesi halkla iç içe saha çalışmalarına devam etmekte ve inanıyoruz ki bu devran bitecek’ şeklinde konuştu. TİP Adana 1. Sıra Milletvekili adayı Duygu Yılmaz ise mesleğinin öğretmen olduğunu ve yaşamış olduğu sıkıntıları öncelikli olarak paylaşarak atanmayan ve torpili olmayan öğretmenlerin içerisinde bulunduğu zorluğa dikkat çekti. Milletvekili adayı Zengin, “Halkın iradesini gasp eden tek adam rejimi ile hesaplaşacak. Bu rejimin halkımıza reva gördüğü yoksulluk ve yolsuzluk düzenine karşı mücadeleyi yükselteceğiz. Söz, yetki ve kararın halka ait olabilmesi için anayasanın demokratik ve toplumcu bir şekilde düzenlenmesine yönelik girişimlere öncülük etmeye çalışıyorum. Korkmuyorum, Genel Başkanımızın da altını kalın harfler ile çizdiği gibi Lale devri nasıl bittiyse, Sülale devri de öyle bitecek ‘ şeklinde konuştu. 2. sıra Milletvekili adayı Seda Aşkın ise, parlamentersistem, demokratik, toplumcu bir anayasa ve siyasal düzen için çalışacağız dedi. Toplantı basın mensupları ile soru cevap şeklinde sona erdi
Türkiye İşçi Partisi Adana Milletvekili Adaylarını Çukurova Kulüpte yapmış olduğu Basın Toplantısıyla ile kamuoyuna tanıttı

 

Türkiye İşçi Partisi Adana Milletvekili Adaylarını Çukurova Kulüpte yapmış olduğu Basın Toplantısıyla ile kamuoyuna tanıttı 

Tanıtım Toplantısına  Parti Meclis Üyesi İlke Bereketli, Bülent Büyükdağ,Barış Güneşçi ile 1sıra Milletvekili adayı Duygu Yılmaz, 2. Sıra Milletvekili  adayı Seda Aşkın katıldı.

Parti Meclis üyesi İlke Bereketli; ‘Biz TİP olarak Türkiye genelinde 49 ilde 54 seçim bölgesinde seçime giriyoruz. Bizim diğer partiler gibi seçime ayrılmış bir bütçemiz yok, o yüzden biz de o partiler gibi tanıtım harcamaları yapamıyoruz’ dedi.

Parti Meclis Üyesi Barış Güneşçiise konuşmasında, ‘Bizim AKP iktidarı ile kaybedecek bir dakikamız bile yok bilinmesi gerekir ki partimizin her kademesi halkla iç içe saha çalışmalarına devam etmekte ve inanıyoruz ki bu devran bitecek’ şeklinde konuştu.

TİP Adana 1. Sıra Milletvekili adayı Duygu Yılmaz ise mesleğinin öğretmen olduğunu ve yaşamış olduğu sıkıntıları öncelikli olarak paylaşarak atanmayan ve torpili olmayan öğretmenlerin içerisinde bulunduğu zorluğa dikkat çekti. Milletvekili adayı Zengin, “Halkın iradesini gasp eden tek adam rejimi ile hesaplaşacak. Bu rejimin halkımıza reva gördüğü yoksulluk ve yolsuzluk düzenine karşı mücadeleyi yükselteceğiz. Söz, yetki ve kararın halka ait olabilmesi için anayasanın demokratik ve toplumcu bir şekilde düzenlenmesine yönelik girişimlere öncülük etmeye çalışıyorum. Korkmuyorum, Genel Başkanımızın da altını kalın harfler ile çizdiği gibi Lale devri nasıl bittiyse, Sülale devri de öyle bitecek ‘ şeklinde konuştu.

2. sıra Milletvekili adayı Seda Aşkın ise, parlamentersistem, demokratik, toplumcu bir anayasa ve siyasal düzen için çalışacağız dedi.

Toplantı basın mensupları ile soru cevap şeklinde sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.