SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONUNDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

12.11.2020 - 06:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1772+ kez okundu.
 

SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONUNDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

  ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONUNDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Vali Elban’ın yeni görevinin hayırlı olmasını temenni edip Vali Elban’a federasyon tarafından amatör spor kulüpleriyle ilgili gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi. İyi temennileri ve ziyaretlerinden dolayı konuklarına memnuniyetini bildiren Vali Elban; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek geleceğimizin daha da aydınlık olmasına vesile olacak çünkü, spora yönelen gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak kaldıkları bir hayat anlayışını benimseyecektir. Sporcu gençlerimiz; çevik ve ahlaklı birer birey olacak, ülkemize ve milletimize güzel hizmetlerde bulunacaklardır.” dedi. Amatör spor kulüplerine her zaman destek olmaya hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Vali Elban, Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan ile yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONUNDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Vali Elban’ın yeni görevinin hayırlı olmasını temenni edip Vali Elban’a federasyon tarafından amatör spor kulüpleriyle ilgili gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İyi temennileri ve ziyaretlerinden dolayı konuklarına memnuniyetini bildiren Vali Elban; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek geleceğimizin daha da aydınlık olmasına vesile olacak çünkü, spora yönelen gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak kaldıkları bir hayat anlayışını benimseyecektir. Sporcu gençlerimiz; çevik ve ahlaklı birer birey olacak, ülkemize ve milletimize güzel hizmetlerde bulunacaklardır.” dedi.

Amatör spor kulüplerine her zaman destek olmaya hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Vali Elban, Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan ile yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.