'Sorunları Çözmek İçin Geliyoruz'

GÜNDEM 26.02.2024 - 13:05, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:05 738+ kez okundu.
 

'Sorunları Çözmek İçin Geliyoruz'

BBP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Türkmen, vatandaşlardan büyük destek görüyor, “İnançlıyız, başaracağız” dedi ve ekledi

Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Necati Türkmen, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına hız verdi. Çukurova ilçesini karış karış gezen Necati Türkmen, Büyük Birlik Partisi’nin yerel seçimlerde başarılı olabilmesi için kolları sıvadı. Gittiği her yerde şahsına gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olan Türkmen, “Çıktığımız onurlu yolda yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi. Çukurova ilçesinin sorunlarını bildiğini ve seçildiği takdirde sorunları çözme noktasında üzerine düşeni yapacağını dile getiren Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Necati Türkmen, “Vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur. Sorunları çözmek için geliyoruz” diye konuştu.   ‘SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ’ Esnaf ve ev ziyaretlerine büyük bir önem veren Türkmen, şunları söyledi: “Dur-durak bilmeden yolumuza devam ediyoruz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çukurova ilçesinin gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzü ortaya koyacağız. Bizlere inanan ve destek olan herkese ne kadar teşekkür etsek azdır.”    ‘LİDERİMİZ MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN İZİNDEYİZ’  “Liderimiz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere bırakmış olduğu bu emanete sahip çıkarak onun çizmiş olduğu yolda dümdüz dosdoğru yürüyeceğimize emin olabilirsiniz” diyen Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:   ‘EZBERİ BOZACAĞIZ’ “Liderimiz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk ata bindiğinde Alparslan’dır, Yavuz’dur… Attan indiğinde ise Mevlana’dır, Yunustur… Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Bizler ikinci yolu seçiyoruz. Demiştir bizlerde bu kutsal yolda siz halkımıza hizmet etmek için dosdoğru yola çıktık rabbim yar ve yardımcımız olsun.”        
BBP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Türkmen, vatandaşlardan büyük destek görüyor, “İnançlıyız, başaracağız” dedi ve ekledi
Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Necati Türkmen, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına hız verdi.

Çukurova ilçesini karış karış gezen Necati Türkmen, Büyük Birlik Partisi’nin yerel seçimlerde başarılı olabilmesi için kolları sıvadı. Gittiği her yerde şahsına gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olan Türkmen, “Çıktığımız onurlu yolda yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi.

Çukurova ilçesinin sorunlarını bildiğini ve seçildiği takdirde sorunları çözme noktasında üzerine düşeni yapacağını dile getiren Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Necati Türkmen, “Vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur. Sorunları çözmek için geliyoruz” diye konuştu.

 

‘SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ’
Esnaf ve ev ziyaretlerine büyük bir önem veren Türkmen, şunları söyledi:
“Dur-durak bilmeden yolumuza devam ediyoruz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çukurova ilçesinin gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzü ortaya koyacağız. Bizlere inanan ve destek olan herkese ne kadar teşekkür etsek azdır.” 

 

‘LİDERİMİZ MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN İZİNDEYİZ’
 “Liderimiz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere bırakmış olduğu bu emanete sahip çıkarak onun çizmiş olduğu yolda dümdüz dosdoğru yürüyeceğimize emin olabilirsiniz” diyen Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:

 

‘EZBERİ BOZACAĞIZ’
“Liderimiz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk ata bindiğinde Alparslan’dır, Yavuz’dur… Attan indiğinde ise Mevlana’dır, Yunustur…
Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Bizler ikinci yolu seçiyoruz. Demiştir bizlerde bu kutsal yolda siz halkımıza hizmet etmek için dosdoğru yola çıktık rabbim yar ve yardımcımız olsun.”
 
 
2024/02/3530915351708941897.jpeg
2024/02/1359132631708941898.jpeg
2024/02/5737680391708941899.jpeg
2024/02/14603945931708941896.jpeg
2024/02/4127166851708941907.jpeg
2024/02/1070557611708941906.jpeg
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.