Son Tarih 1 Ağustos Acele Edin

25.07.2022 - 12:46, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2618+ kez okundu.
 

Son Tarih 1 Ağustos Acele Edin

Kira, ticari ve serbest meslek kazancı elde edenler ile Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde ikinci taksitlerin ödeme zamanı 1 Ağustos 2022 tarihinde bitiyor. Vergi ödemeleri internet sitesi üzerinden ya da Bankalara giderek yapılabilecek.

Gelir Vergisi ile Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde ikinci taksit için ödeme dönemi 1 Ağustos 2022 tarihinde sona eriyor. Kira, ücret, menkul sermaye geliri elde edenler, ticari, zirai ya da serbest meslek kazancı elde edenler 2021 yılı boyunca elde ettikleri gelirleri 31 Mart 2022 tarihine kadar beyan etti. İlk taksitler aynı ay ödendi.   MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ 2. TAKSİT İÇİN SON GÜN Gelir vergisinde ikinci taksit için ödeme tarihi ise 1 Temmuz 2022 tarihinde başladı. İkinci taksitin temmuz ayının sonuna kadar ödenmesi gerekiyor. 31 Temmuz pazar gününe denk geldiği için son ödeme günü 1 Ağustos olarak belirlendi.   Ödemeler interaktif vergi dairesi üzerinden yapılabiliyor. 1 Ağustos tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ikinci taksiti için ödeme yapılması gerekiyor.   YAPILANDIRMA BORÇLARININ DA 6. TAKSİDİ ÖDENECEK Vergi borçlarını yapılandıran yasa 2021 yılı haziran ayında çıkarıldı. Başvuru tarihi ilk taksit ödeme süresi uzatıldığı için ilk taksit ödemeleri geçen yıl kasım ayında başladı. Yapılandırmanın 6. taksiti 1 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerli olacak.
Kira, ticari ve serbest meslek kazancı elde edenler ile Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde ikinci taksitlerin ödeme zamanı 1 Ağustos 2022 tarihinde bitiyor. Vergi ödemeleri internet sitesi üzerinden ya da Bankalara giderek yapılabilecek.

Gelir Vergisi ile Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde ikinci taksit için ödeme dönemi 1 Ağustos 2022 tarihinde sona eriyor.

Kira, ücret, menkul sermaye geliri elde edenler, ticari, zirai ya da serbest meslek kazancı elde edenler 2021 yılı boyunca elde ettikleri gelirleri 31 Mart 2022 tarihine kadar beyan etti. İlk taksitler aynı ay ödendi.

 

MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ 2. TAKSİT İÇİN SON GÜN

Gelir vergisinde ikinci taksit için ödeme tarihi ise 1 Temmuz 2022 tarihinde başladı. İkinci taksitin temmuz ayının sonuna kadar ödenmesi gerekiyor. 31 Temmuz pazar gününe denk geldiği için son ödeme günü 1 Ağustos olarak belirlendi.

 

Ödemeler interaktif vergi dairesi üzerinden yapılabiliyor. 1 Ağustos tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ikinci taksiti için ödeme yapılması gerekiyor.

 

YAPILANDIRMA BORÇLARININ DA 6. TAKSİDİ ÖDENECEK

Vergi borçlarını yapılandıran yasa 2021 yılı haziran ayında çıkarıldı. Başvuru tarihi ilk taksit ödeme süresi uzatıldığı için ilk taksit ödemeleri geçen yıl kasım ayında başladı. Yapılandırmanın 6. taksiti 1 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.