Sneaker Festivali”nde avantajlı fiyatlar sizleri bekliyor

YAŞAM 27.02.2021 - 19:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1935+ kez okundu.
 

Sneaker Festivali”nde avantajlı fiyatlar sizleri bekliyor

İlkbaharın gelmesiyle birlikte, rahat ve hafif adımlar atmak isteyenlerin ilk tercihi olan sneakerler, flo.com.tr’nin “Sneaker Festivali”nde avantajlı fiyatlarıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Festival dahilinde sunulan tüm ürün kategorilerinde, modern dokunuşlar ve trend detayların buluştuğu kusursuz tasarımlar yer alıyor.    Sporda, yürüyüşte, gündelik yaşamın her anında modern duruşları ile sneaker tutkunlarına eşlik eden modeller; siyah, beyaz, kırmızı, mavi ve gri renk seçenekleri dikkat çekiyor. Kadın, erkek ve çocuklar için her stile ve zevke hitap eden modellerle flo.com.tr, festival havasında bir alışveriş deneyimi sunuyor.    8 Mart Pazartesi tarihine kadar en şık sneakerlara en avantajlı fiyatlarla flo.com.tr üzerinden sahip olabilirsiniz. 

İlkbaharın gelmesiyle birlikte, rahat ve hafif adımlar atmak isteyenlerin ilk tercihi olan sneakerler, flo.com.tr’nin “Sneaker Festivali”nde avantajlı fiyatlarıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Festival dahilinde sunulan tüm ürün kategorilerinde, modern dokunuşlar ve trend detayların buluştuğu kusursuz tasarımlar yer alıyor. 

 

Sporda, yürüyüşte, gündelik yaşamın her anında modern duruşları ile sneaker tutkunlarına eşlik eden modeller; siyah, beyaz, kırmızı, mavi ve gri renk seçenekleri dikkat çekiyor. Kadın, erkek ve çocuklar için her stile ve zevke hitap eden modellerle flo.com.tr, festival havasında bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

 

8 Mart Pazartesi tarihine kadar en şık sneakerlara en avantajlı fiyatlarla flo.com.tr üzerinden sahip olabilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.