Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü 2 yaralı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.11.2023 - 06:19, Güncelleme: 23.11.2023 - 06:54 620+ kez okundu.
 

Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü 2 yaralı

Siirt'in Şirvan ilçesinde özel bir bakır madeni ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi ile 2 mühendis hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Siirt'in Şirvan ilçesi Maden köyündeki özel bir bakır madeninde göçük meydana geldi. Saat 01.25'te meydana gelen göçük üzerine olay yerine AFAD, UMKE, itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Göçük altında kaldığı değerlendirilen işçilerin kurtarılması için çalışma başlatıldı. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, ekiplerin çalışmalarının sonucunda 2 işçinin göçük altından çıkarıldığını, 1 işçi ile 2 mühendisin ise hayatını kaybettiğini açıkladı. Yaralı işçiler, ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. (İLKHA)
Siirt'in Şirvan ilçesinde özel bir bakır madeni ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi ile 2 mühendis hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Siirt'in Şirvan ilçesi Maden köyündeki özel bir bakır madeninde göçük meydana geldi.

Saat 01.25'te meydana gelen göçük üzerine olay yerine AFAD, UMKE, itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Göçük altında kaldığı değerlendirilen işçilerin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, ekiplerin çalışmalarının sonucunda 2 işçinin göçük altından çıkarıldığını, 1 işçi ile 2 mühendisin ise hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yaralı işçiler, ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.