akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Seyhan’ın, ‘Süper Lig’ mutluluğu

SPOR 11.09.2021 - 06:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1376+ kez okundu.
 

Seyhan’ın, ‘Süper Lig’ mutluluğu

4-5 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Atletizm Birinci Lig final yarışlarında ‘kadınlar’ kategorisinde şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Takımı Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ı ziyaret ederek şampiyonluk kupasını armağan etti.   AKAY, “ BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATILDI” Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Takımını elde ettiği şampiyonluktan dolayı kutlayan Başkan Akay, “Hocalarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Büyük bir başarının altına imza attılar. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, atletizm, jimnastik ve yüzme branşlarında başarılı olmayı, diğer branşlarda ise yetiştiren bir kulüp haline geleceğimizi ifade ettik.  Jimnastik ve atletizm, sporun olmazsa olmaz branşlarıdır. Biz de bu düşünce ile hareket ederek daha büyük başarıların altına imza atmayı hedefliyoruz. Bunun içinde imkanlarımız dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.   KADIOĞLU, “BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ ŞAMPİYONLUĞUMUZU KOLAYLAŞTIRDI” Seyhan Belediyespor Kulübü Atletizm Koordinatörü Serdal Kadıoğlu da, “Birinci Lig  yarışlarında, Adana’mızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olduk.  Büyük bir gurur ve mutluluk yaşamaktayız. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a sporcularım adına teşekkür ediyorum. Adana’mızı Süper Lig’de başarılı bir şekilde temsil etmek adına daha fazla çalışıp başarı çıtasını yükseltmek arzusundayız” diye konuştu.  

4-5 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Atletizm Birinci Lig final yarışlarında ‘kadınlar’ kategorisinde şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Takımı Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ı ziyaret ederek şampiyonluk kupasını armağan etti.

 

AKAY, “ BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATILDI”

Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Takımını elde ettiği şampiyonluktan dolayı kutlayan Başkan Akay, “Hocalarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Büyük bir başarının altına imza attılar. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, atletizm, jimnastik ve yüzme branşlarında başarılı olmayı, diğer branşlarda ise yetiştiren bir kulüp haline geleceğimizi ifade ettik.  Jimnastik ve atletizm, sporun olmazsa olmaz branşlarıdır. Biz de bu düşünce ile hareket ederek daha büyük başarıların altına imza atmayı hedefliyoruz. Bunun içinde imkanlarımız dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

 

KADIOĞLU, “BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ ŞAMPİYONLUĞUMUZU KOLAYLAŞTIRDI”

Seyhan Belediyespor Kulübü Atletizm Koordinatörü Serdal Kadıoğlu da, “Birinci Lig  yarışlarında, Adana’mızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olduk.  Büyük bir gurur ve mutluluk yaşamaktayız. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a sporcularım adına teşekkür ediyorum. Adana’mızı Süper Lig’de başarılı bir şekilde temsil etmek adına daha fazla çalışıp başarı çıtasını yükseltmek arzusundayız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.