akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı

SPOR 23.03.2021 - 08:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1385+ kez okundu.
 

Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı

  Seyhan Belediyespor’da çifte sevinç Seyhan’da yüzler gülüyor Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı   Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Ankara İhtisas Kulübü’nü 34-31 yenerken 2.Lig play-off eleme müsabakaları’nda mücadele eden Basketbol takımı ise deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 mağlup etme başarısı gösterdi.   HENTBOLCULAR YÜKSELİŞTE Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takımı cumartesi günü deplasmanda Ankara İhtisas Spor Kulübü’ne  konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Mavi-Beyazlılar müsabakayı 34-31 kazanarak son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Son iki haftayı kayıpsız kapatan Seyhan Belediyespor Hentbol takımı hafta sonu Karabük Yenişehir Spor Kulübü’nü ağırlayacak.   BASKETBOLCULAR, İYİ  BAŞLADI   2.Lig play-off eleme karşılaşmaları’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Basketbol takımı ise ilk müsabakada deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 yenerek play-off’a iyi bir başlangıç yaptı. Ömer Çetin ve talebeleri 23 Mart  Salı (YARIN) Saat:16.00’da, Menderes Spor Salonu’nda  rakibi ile rövanş karşılaşmasına çıkacak. Mavi-Beyazlılar, kazandığı takdirde seride durumu 2-0 yapıp 8’li finallere katılma başarısı gösterecek.
 

Seyhan Belediyespor’da çifte sevinç

Seyhan’da yüzler gülüyor

Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı

 

Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Ankara İhtisas Kulübü’nü 34-31 yenerken 2.Lig play-off eleme müsabakaları’nda mücadele eden Basketbol takımı ise deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 mağlup etme başarısı gösterdi.

 

HENTBOLCULAR YÜKSELİŞTE

Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takımı cumartesi günü deplasmanda Ankara İhtisas Spor Kulübü’ne  konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Mavi-Beyazlılar müsabakayı 34-31 kazanarak son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Son iki haftayı kayıpsız kapatan Seyhan Belediyespor Hentbol takımı hafta sonu Karabük Yenişehir Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

 

BASKETBOLCULAR, İYİ  BAŞLADI

 

2.Lig play-off eleme karşılaşmaları’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Basketbol takımı ise ilk müsabakada deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 yenerek play-off’a iyi bir başlangıç yaptı. Ömer Çetin ve talebeleri 23 Mart  Salı (YARIN) Saat:16.00’da, Menderes Spor Salonu’nda  rakibi ile rövanş karşılaşmasına çıkacak. Mavi-Beyazlılar, kazandığı takdirde seride durumu 2-0 yapıp 8’li finallere katılma başarısı gösterecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.