Şehit Uzman Çvş. Mehmet Aslangiray sokakta asfaltlama çalışmaları na başlandı

GÜNDEM 10.02.2024 - 21:23, Güncelleme: 10.02.2024 - 21:36 1409+ kez okundu.
 

Şehit Uzman Çvş. Mehmet Aslangiray sokakta asfaltlama çalışmaları na başlandı

Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan tarafından Atakent mahallesine hizmetler devam ediyor

Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan tarafından mahallenin önemli bağlantı noktalarından biri olan çocukların Okul yolu olarak kullandığı Şehit Uzman Çvş. Mehmet Aslangiray sokakta  asfaltlama çalışmaları yapıldı. www.adanayerelhaber.com Haber sitemize görüşlerini açıklayan Çiçek bahçesi sakinlerinden Levent kaya ; Yüreğir Belediye başkanımız Fatih Kocaispir’in  ve Mahalle Muhtarımız Ramazan Susan’nın katkılarıyla Yağmurlu günlerde okula giderken çamur  deryasına dönen  okul yolumuzun asfaltlama  çalışmaları başlamıştır, Başta Yüreğir  Belediye başkanımız Fatih Kocaispir  Atakent Mahalle Muhtarımız Ramazan Susan  ve emeği  geçenlere teşekkür ederiz dedi. Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan ise   yaptığı açıklamada;  Çiçek Bahçesi Sitesi  sakinleri için yağmurlarda havalarda öğrenci ve velilerin yürümekte zorluk çektikleri  Şehit Uzman Çvş. Mehmet Aslangiray sokakta  asfaltlama çalışmaları yaparak Çiçek bahçesi sakinlerini büyük bir sıkıntıdan kurtardık.  Bu çalışmalarda Başta Yüreğir Belediye başkanımız Fatih Kocaispir’e  Yüreğir Belediyesi Fen işleri müdürlerimiz  Hasan Sürücü ve Teoman Yılmaz’a ve Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.  Muhtar Ramazan Susan Atakent mahallesine hizmet için çıktığımız bu yolda, “Mahallemizin geleceği için yeniden adayım diyerek,Mahallemizdeki ihtiyaçları karşılamak için  Hizmetlerimiz  azmimiz ve kararlılığımız devam edecek “Mahallemizin güzellikleri için çalışmaya devam ettiğimiz bu  yolda desteklerinizi bekliyoruz”dedi.  
Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan tarafından Atakent mahallesine hizmetler devam ediyor

Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan tarafından mahallenin önemli bağlantı noktalarından biri olan çocukların Okul yolu olarak kullandığı Şehit Uzman Çvş. Mehmet Aslangiray sokakta  asfaltlama çalışmaları yapıldı.

www.adanayerelhaber.com Haber sitemize görüşlerini açıklayan Çiçek bahçesi sakinlerinden Levent kaya ; Yüreğir Belediye başkanımız Fatih Kocaispir’in  ve Mahalle Muhtarımız Ramazan Susan’nın katkılarıyla Yağmurlu günlerde okula giderken çamur  deryasına dönen  okul yolumuzun asfaltlama  çalışmaları başlamıştır, Başta Yüreğir  Belediye başkanımız Fatih Kocaispir  Atakent Mahalle Muhtarımız Ramazan Susan  ve emeği  geçenlere teşekkür ederiz dedi.

Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan ise   yaptığı açıklamada;  Çiçek Bahçesi Sitesi  sakinleri için yağmurlarda havalarda öğrenci ve velilerin yürümekte zorluk çektikleri  Şehit Uzman Çvş. Mehmet Aslangiray sokakta  asfaltlama çalışmaları yaparak Çiçek bahçesi sakinlerini büyük bir sıkıntıdan kurtardık.

 Bu çalışmalarda Başta Yüreğir Belediye başkanımız Fatih Kocaispir’e  Yüreğir Belediyesi Fen işleri müdürlerimiz  Hasan Sürücü ve Teoman Yılmaz’a ve Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

 Muhtar Ramazan Susan Atakent mahallesine hizmet için çıktığımız bu yolda, “Mahallemizin geleceği için yeniden adayım diyerek,Mahallemizdeki ihtiyaçları karşılamak için  Hizmetlerimiz  azmimiz ve kararlılığımız devam edecek “Mahallemizin güzellikleri için çalışmaya devam ettiğimiz bu  yolda desteklerinizi bekliyoruz”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.