SATÜRN RETROSU HAZIRLAN DİYOR

22.06.2022 - 06:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2028+ kez okundu.
 

SATÜRN RETROSU HAZIRLAN DİYOR

5 Haziran’da başlayan Satürn Retrosu, planları hayata geçirmek için zemin hazırlıyor

Satürn, Merkür retrosunun ardından Haziran ayıyla birlikte geri hareketine başladı. Satürn, kişinin geliştirmesi gereken alanları gösteren bir gezegen. Satürn retrosu veya Satürn gerilemesi astrolojiyle ilgilenen pek çok kişinin gündeminde. 5 Haziran 2022 tarihinde Kova burcunda başlayan bu gerileme 23 Ekim 2022 tarihinde son bulacak. 2022 Satürn Retrosu Etkileri Uranyen Astroloji konusunda Türkiye’de ilklerden olan ve birçok danışana eğitim veren Uranyen Astrolog Berna Müldür, Satürn gerilemesiyle ilgili şu yorumlarda bulundu: “Merkür retrosunda ne demiştik yeni başlangıçlar yapmayın yeni planlar yapın ve bunları hayata geçirmek için retronun bitmesini bekleyin şimdi Merkür Retrosu bitti Satürn Retrosu başladı. Satürn retrosunda planladığımız şeyleri hayata geçirmek, hayatımızı yapılandırmak ve sorumluluklarımızı almak için bizlere zemin hazırlıyor. Yapmazsak sorumluluktan kaçarsak ne mi olur Satürn başöğretmendir hatta Zodyak’ın profesörüdür. Verdiği ödevi bizler yapıncaya kadar zorlamaya devam eder.  Bu profesör ileri seviye bir öğrenim sunar. O yüzden bizlerden sıkı çalışma, disiplin ister. Satürn, direktifleri ve saygı duymamız gereken kuralları bize gösterir. Retrolar korkulacak bir şey değildir, ancak dikkate değer yönde bir değişikliktir. Satürn Retro’sunun bize söylemek istediği şey, bizi kendi içimizde bir yolculuğa çıkarmasıdır. Bu retroda, önce kendine liderlik et diyerek sonraki dönemlere hazırlanmak için güzel bir dönem olarak değerlendirmek gerekiyor.”
5 Haziran’da başlayan Satürn Retrosu, planları hayata geçirmek için zemin hazırlıyor

Satürn, Merkür retrosunun ardından Haziran ayıyla birlikte geri hareketine başladı. Satürn, kişinin geliştirmesi gereken alanları gösteren bir gezegen. Satürn retrosu veya Satürn gerilemesi astrolojiyle ilgilenen pek çok kişinin gündeminde.

5 Haziran 2022 tarihinde Kova burcunda başlayan bu gerileme 23 Ekim 2022 tarihinde son bulacak.

2022 Satürn Retrosu Etkileri

Uranyen Astroloji konusunda Türkiye’de ilklerden olan ve birçok danışana eğitim veren Uranyen Astrolog Berna Müldür, Satürn gerilemesiyle ilgili şu yorumlarda bulundu: “Merkür retrosunda ne demiştik yeni başlangıçlar yapmayın yeni planlar yapın ve bunları hayata geçirmek için retronun bitmesini bekleyin şimdi Merkür Retrosu bitti Satürn Retrosu başladı.

Satürn retrosunda planladığımız şeyleri hayata geçirmek, hayatımızı yapılandırmak ve sorumluluklarımızı almak için bizlere zemin hazırlıyor. Yapmazsak sorumluluktan kaçarsak ne mi olur Satürn başöğretmendir hatta Zodyak’ın profesörüdür. Verdiği ödevi bizler yapıncaya kadar zorlamaya devam eder.  Bu profesör ileri seviye bir öğrenim sunar. O yüzden bizlerden sıkı çalışma, disiplin ister. Satürn, direktifleri ve saygı duymamız gereken kuralları bize gösterir. Retrolar korkulacak bir şey değildir, ancak dikkate değer yönde bir değişikliktir. Satürn Retro’sunun bize söylemek istediği şey, bizi kendi içimizde bir yolculuğa çıkarmasıdır. Bu retroda, önce kendine liderlik et diyerek sonraki dönemlere hazırlanmak için güzel bir dönem olarak değerlendirmek gerekiyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.