SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

EĞİTİM 01.07.2022 - 06:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2377+ kez okundu.
 

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bu yıl mezun olan 61 öğrenci, düzenlenen diploma ve yemin töreninde büyük heyecan yaşadı.

 Öğrenciler, mezuniyet töreni sırasında sahneye “Sağlıkta şiddetin, kadın ve çocuk istismarının son bulduğu, bilimin ışığıyla insanlığı aydınlatacak, ülkesine sahip çıkacak genç hekimleriz” pankartıyla çıktılar. SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde üçüncü dönem mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, mezun olan öğrencileri tebrik ederek sözlerine başladı.  SANKO Üniversitesi’ni 2013 yılında Gaziantep ve bölgenin sağlıktaki kalitesini yukarı çıkarma hedefiyle kurduklarını anımsatan Konukoğlu, “Gaziantep bugün hastaneler şehri oldu. Yeni doktorlarımız buralarda mucizelere imza atacak” dedi.  Konukoğlu, “Hayatta başarı yolunuzun her daim açık olduğuna inanıyor ve güveniyorum. Hiçbir zaman için kendinizde güvensizlik hissetmeyin” diye konuştu.  Hayatın her döneminde zorluklarla karşılaşılabileceğine dikkat çeken Konukoğlu, öğrencilere şu önerilerde bulundu:  “Hatalarınızın altında asla ezilmeyin. Hata yapmaktan asla korkmayın fakat yaptığınız hatayı ikinci kez tekrarlamamaya özen gösterin. İyi bir doktor aynı zamanda iyi bir psikologdur. Mümkün olduğu kadar psikolog olduğunuz da unutmayın. Bir hastaya yaklaşırken psikolojiyi ne kadar iyi bilirseniz hastalarınız size o kadar güvenir.  Sizleri yetiştirip bizlere emanet eden kıymetli ailelerinize, emek verip bugün mezuniyet sevinci yaşamanıza büyük katkı sunan değerli hocalarımıza teşekkür ediyor, sizlere de ülkemize ve insanlığa hizmet yolunda gönülden başarılar diliyorum.”
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bu yıl mezun olan 61 öğrenci, düzenlenen diploma ve yemin töreninde büyük heyecan yaşadı.

 Öğrenciler, mezuniyet töreni sırasında sahneye “Sağlıkta şiddetin, kadın ve çocuk istismarının son bulduğu, bilimin ışığıyla insanlığı aydınlatacak, ülkesine sahip çıkacak genç hekimleriz” pankartıyla çıktılar.

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde üçüncü dönem mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, mezun olan öğrencileri tebrik ederek sözlerine başladı.

 SANKO Üniversitesi’ni 2013 yılında Gaziantep ve bölgenin sağlıktaki kalitesini yukarı çıkarma hedefiyle kurduklarını anımsatan Konukoğlu, “Gaziantep bugün hastaneler şehri oldu. Yeni doktorlarımız buralarda mucizelere imza atacak” dedi.

 Konukoğlu, “Hayatta başarı yolunuzun her daim açık olduğuna inanıyor ve güveniyorum. Hiçbir zaman için kendinizde güvensizlik hissetmeyin” diye konuştu.

 Hayatın her döneminde zorluklarla karşılaşılabileceğine dikkat çeken Konukoğlu, öğrencilere şu önerilerde bulundu:

 “Hatalarınızın altında asla ezilmeyin. Hata yapmaktan asla korkmayın fakat yaptığınız hatayı ikinci kez tekrarlamamaya özen gösterin. İyi bir doktor aynı zamanda iyi bir psikologdur. Mümkün olduğu kadar psikolog olduğunuz da unutmayın. Bir hastaya yaklaşırken psikolojiyi ne kadar iyi bilirseniz hastalarınız size o kadar güvenir.

 Sizleri yetiştirip bizlere emanet eden kıymetli ailelerinize, emek verip bugün mezuniyet sevinci yaşamanıza büyük katkı sunan değerli hocalarımıza teşekkür ediyor, sizlere de ülkemize ve insanlığa hizmet yolunda gönülden başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.