Sanat camiasının ünlü isimleri final heyecanına ortak oldu.

SPOR 23.04.2024 - 07:00, Güncelleme: 23.04.2024 - 07:00 325 kez okundu.
 

Sanat camiasının ünlü isimleri final heyecanına ortak oldu.

ÜNLÜ İSİMLER VODAFONE SULTANLAR LİGİ FİNAL HEYECANINA ORTAK OLDU

Vodafone’un isim sponsorluğunda 2023-2024 Sultanlar Ligi Voleybol Sezonu tamamlandı. Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off final serisinin 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit karşısında maçı 3-0 kazanarak şampiyonluğa uzandı. Vodafone koltuklarından maçı takip eden Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Sedef Avcı ve Leyla Alaton gibi iş ve sanat camiasının ünlü isimleri final heyecanına ortak oldu.     Finale özel saha eğlenceleri   Vodafone, final maçı boyunca eğlenceli kamera oyunlarıyla tribünlerdeki seyircilere keyifli anlar da yaşattı. Tribündeki rastgele seçilen seyircilerin birbirlerine sarılmalarının istendiği ‘Sarılma kamerası’ ve yine tribünlerdeki taraftarların hangi ünlüye veya karaktere benzediğini gösteren, ‘ Benzerini bulma kamerası’yla  seyircilere eğlenceli oyunlar gerçekleştirildi.
ÜNLÜ İSİMLER VODAFONE SULTANLAR LİGİ FİNAL HEYECANINA ORTAK OLDU

Vodafone’un isim sponsorluğunda 2023-2024 Sultanlar Ligi Voleybol Sezonu tamamlandı. Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off final serisinin 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit karşısında maçı 3-0 kazanarak şampiyonluğa uzandı. Vodafone koltuklarından maçı takip eden Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Sedef Avcı ve Leyla Alaton gibi iş ve sanat camiasının ünlü isimleri final heyecanına ortak oldu. 

 

 Finale özel saha eğlenceleri

 

Vodafone, final maçı boyunca eğlenceli kamera oyunlarıyla tribünlerdeki seyircilere keyifli anlar da yaşattı. Tribündeki rastgele seçilen seyircilerin birbirlerine sarılmalarının istendiği ‘Sarılma kamerası’ ve yine tribünlerdeki taraftarların hangi ünlüye veya karaktere benzediğini gösteren, ‘ Benzerini bulma kamerası’yla  seyircilere eğlenceli oyunlar gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.