Rusya’da termik santralin kazan dairesinde patlama: 6'sı ağır, 23 yaralı

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 06.03.2024 - 16:15, Güncelleme: 07.03.2024 - 07:07 846+ kez okundu.
 

Rusya’da termik santralin kazan dairesinde patlama: 6'sı ağır, 23 yaralı

Rusya’ya bağlı Tuva Cumhuriyeti’nde bir termik santralin kazan dairesinde meydana gelen patlamada, 6’sı ağır 23 kişi yaralandı.

Rusya’ya bağlı Tuva Cumhuriyeti’ndeki Shagonar kasabasında bulunan termik santralin kazan dairesinde, büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada, 6'sı ağır, 23 işçi yaralandı. Santraldeki işçiler, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, kazan dairesinde mahsur kalan 4 işçi de güçlükle kurtarıldı. İşçilerden 15’i vücutlarında yanık oluşması ve karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Hafif yaralanan 8 işçi ise ayakta tedavi edildi. Patlamanın, santralin kazan dairesindeki kömür deposunda yaşanan metan gazı sıkışması nedeniyle meydana geldiği belirtildi. (İLKHA)
Rusya’ya bağlı Tuva Cumhuriyeti’nde bir termik santralin kazan dairesinde meydana gelen patlamada, 6’sı ağır 23 kişi yaralandı.

Rusya’ya bağlı Tuva Cumhuriyeti’ndeki Shagonar kasabasında bulunan termik santralin kazan dairesinde, büyük bir patlama meydana geldi.

Patlamada, 6'sı ağır, 23 işçi yaralandı.

Santraldeki işçiler, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, kazan dairesinde mahsur kalan 4 işçi de güçlükle kurtarıldı.

İşçilerden 15’i vücutlarında yanık oluşması ve karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

Hafif yaralanan 8 işçi ise ayakta tedavi edildi.

Patlamanın, santralin kazan dairesindeki kömür deposunda yaşanan metan gazı sıkışması nedeniyle meydana geldiği belirtildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.