akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ROYAL HALI’DAN YEŞİL VATAN’A KATKI

EKONOMİ 01.04.2021 - 09:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1882+ kez okundu.
 

ROYAL HALI’DAN YEŞİL VATAN’A KATKI

Royal Halı A.Ş. Gaziantep Fabrika alanın içerisinde bulunan bütün toprak alanlara tüm yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte 180 adet zeytin, 300 adet nar fidanı dikimi gerçekleştirdi.   Doğanın korunmasına yönelik hem bilinç oluşturmayı hem de gelecek nesillere yeşil bir doğa bırakmaya yönelik katkı sağlamayı amaçlayan fidan dikimi etkinliğinde, her çalışan diktiği fidana kendi ismini verdi.   Konuya ilişkin açıklama yapan Tansel Tula şunları söyledi; “Royal Halı olarak kurulduğumuz günden bugüne doğayı ve çevreyi önemsiyoruz. Üretim proseslerimizde çevreyi korumaya öncelik veriyoruz. Ürettiğimiz koleksiyonlarımızın çoğunda da hammadde olarak doğaya zarar vermeyen sürdürülebilir doğal iplikler kullanıyoruz. Bu mantığımızı yaşadığımız çevreye de yansıtmak istedik ve fabrikamızın uygun alanlarını ağaçlandırarak doğaya katkı konusunda biz de elimizi taşın altına koyduk.   Doğayı korumak ve doğaya katkıda bulunmak en önemli şirket politikalarımızdan birisi. Bu amaçla fabrikamızda bulunan boş alanlara yönetimimizin ve çalışanlarımızın katılımlarıyla zeytin ve nar ağacı fidanları dikimi gerçekleştirdik. Bu sayede hem sektörümüze örnek teşkil etmek istedik hem de kendi çalışanlarımızın da doğa bilincinin güçlenmesine katkıda bulunmak istedik. Çevreye ve yeşile duyarlı bilinçli nesiller yetiştirmenin doğayı korumak kadar değerli olduğuna inanıyoruz.”   Önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir ve geri dönüşümlü ürünler üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Tula; doğayı korumak ve “Yeşil Vatan”a katkı sağlamak adına daha fazla proje üreteceklerini belirtti.

Royal Halı A.Ş. Gaziantep Fabrika alanın içerisinde bulunan bütün toprak alanlara tüm yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte 180 adet zeytin, 300 adet nar fidanı dikimi gerçekleştirdi.

 

Doğanın korunmasına yönelik hem bilinç oluşturmayı hem de gelecek nesillere yeşil bir doğa bırakmaya yönelik katkı sağlamayı amaçlayan fidan dikimi etkinliğinde, her çalışan diktiği fidana kendi ismini verdi.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Tansel Tula şunları söyledi; “Royal Halı olarak kurulduğumuz günden bugüne doğayı ve çevreyi önemsiyoruz. Üretim proseslerimizde çevreyi korumaya öncelik veriyoruz. Ürettiğimiz koleksiyonlarımızın çoğunda da hammadde olarak doğaya zarar vermeyen sürdürülebilir doğal iplikler kullanıyoruz. Bu mantığımızı yaşadığımız çevreye de yansıtmak istedik ve fabrikamızın uygun alanlarını ağaçlandırarak doğaya katkı konusunda biz de elimizi taşın altına koyduk.

 

Doğayı korumak ve doğaya katkıda bulunmak en önemli şirket politikalarımızdan birisi. Bu amaçla fabrikamızda bulunan boş alanlara yönetimimizin ve çalışanlarımızın katılımlarıyla zeytin ve nar ağacı fidanları dikimi gerçekleştirdik. Bu sayede hem sektörümüze örnek teşkil etmek istedik hem de kendi çalışanlarımızın da doğa bilincinin güçlenmesine katkıda bulunmak istedik. Çevreye ve yeşile duyarlı bilinçli nesiller yetiştirmenin doğayı korumak kadar değerli olduğuna inanıyoruz.”

 

Önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir ve geri dönüşümlü ürünler üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Tula; doğayı korumak ve “Yeşil Vatan”a katkı sağlamak adına daha fazla proje üreteceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.