'Rewa Anatolia Fuarı' tanıtım toplantısı yapıldı

DÜNYA 29.11.2023 - 13:26, Güncelleme: 29.11.2023 - 13:26 643+ kez okundu.
 

'Rewa Anatolia Fuarı' tanıtım toplantısı yapıldı

Adana'da geri dönüşüm ve atık yönetimi yönetimi 15-17 Şubat'ta düzenlenen 'Rewa Anatolia Fuarı' tanıtım toplantısı yapıldı.

Fuar, Valilik, Büyükşehir Belediyesi,adanaTicaret Odası (ATO),adanaSanayi Odası (ADASO) ve AdanaHacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) destekleriyle gerçekleştirilecek. ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, toplantıda yaptığı konuşmada, oda olarak geri dönüşüm sürecinin sürekli takip edildiğini belirtti. Fuarın bu konuyla ilgili önemli katkı sağladığını aktaran Kıvanç, "Enerji teknolojilerini yönetmek, sürdürülebilirlik, atık yönetimi, akıllı atık takibi, geri dönüşüm değişimi ve döngüselliğin pek çok sektördeki en güncel yeniliklerini ve dönüşümleri elde etmek adına bölgeselimizde gerçekleştirilmesi bir fırsat." diye konuştu. ATO Başkanı Yücel Bayram da özellikle belediyelerin ve geri dönüşüm sektöründe faaliyet göstererek fuara katıldıklarını ifade etti. Geri dönüşüm ve atık yönetimi politikaları, çeşitli konferansların fuarda verileceği, ekonomik atık yönetimi, ulaşım ve temizlik araçları, olanaklar ve makineler gibi sunulan en yeni teknolojiler ve hizmetler ile endüstriyel çözümler sergilenecek. Fuar, 15-17 Şubat'ta TÜYAPadanaUluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.
Adana'da geri dönüşüm ve atık yönetimi yönetimi 15-17 Şubat'ta düzenlenen 'Rewa Anatolia Fuarı' tanıtım toplantısı yapıldı.

Fuar, Valilik, Büyükşehir Belediyesi,adanaTicaret Odası (ATO),adanaSanayi Odası (ADASO) ve AdanaHacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) destekleriyle gerçekleştirilecek.

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, toplantıda yaptığı konuşmada, oda olarak geri dönüşüm sürecinin sürekli takip edildiğini belirtti.

Fuarın bu konuyla ilgili önemli katkı sağladığını aktaran Kıvanç, "Enerji teknolojilerini yönetmek, sürdürülebilirlik, atık yönetimi, akıllı atık takibi, geri dönüşüm değişimi ve döngüselliğin pek çok sektördeki en güncel yeniliklerini ve dönüşümleri elde etmek adına bölgeselimizde gerçekleştirilmesi bir fırsat." diye konuştu.

ATO Başkanı Yücel Bayram da özellikle belediyelerin ve geri dönüşüm sektöründe faaliyet göstererek fuara katıldıklarını ifade etti.

Geri dönüşüm ve atık yönetimi politikaları, çeşitli konferansların fuarda verileceği, ekonomik atık yönetimi, ulaşım ve temizlik araçları, olanaklar ve makineler gibi sunulan en yeni teknolojiler ve hizmetler ile endüstriyel çözümler sergilenecek.

Fuar, 15-17 Şubat'ta TÜYAPadanaUluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.