Recai Mercimek'in vefat eden Kardeşi için mevlit etkinliği düzenlendi.

GÜNDEM 08.09.2021 - 10:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1863+ kez okundu.
 

Recai Mercimek'in vefat eden Kardeşi için mevlit etkinliği düzenlendi.

Recai Mercimek'in vefat eden Kardeşi Şaban Mercimek için mevlit etkinliği düzenlendi.

İyi parti Adana Büyükşehir başkan yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recai Mercimek'in vefat eden Kardeşi Şaban Mercimek için mevlit etkinliği düzenlendi. Düzenlenen mevlit proğramı çok  sayıda vatandaş ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerini biraraya getirdi.  Yamaçlı mahallesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan Mevlit programına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,İyi parti  Osmaniye İl Başkanı Serat kılıç,Osmaniye Cevdetiye Belediye başkanı,Mehmet Özer'inde aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş ve ve siyasi Parti temsilcileri katıldı.  
Recai Mercimek'in vefat eden Kardeşi Şaban Mercimek için mevlit etkinliği düzenlendi.

İyi parti Adana Büyükşehir başkan yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recai Mercimek'in vefat eden Kardeşi Şaban Mercimek için mevlit etkinliği düzenlendi.


Düzenlenen mevlit proğramı çok  sayıda vatandaş ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerini biraraya getirdi. 


Yamaçlı mahallesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan Mevlit programına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,İyi parti  Osmaniye İl Başkanı Serat kılıç,Osmaniye Cevdetiye Belediye başkanı,Mehmet Özer'inde aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş ve ve siyasi Parti temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.