Ayyüce 1
Ali Demirçalı

PTT BAŞMÜDÜRÜ KORKMAZ GENCER VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 24.10.2020 - 09:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1009+ kez okundu.
 

PTT BAŞMÜDÜRÜ KORKMAZ GENCER VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

Posta ve Telgraf Teşkilatının kuruluşunun 180. yıl dönümü olması sebebiyle PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer beraberindeki heyetle birlikte Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti. Entegre Yönetim Şube Müdürü Pelin Kırkıl ile Pazarlama Müdürü Veli Bozgeyik’in de katıldığı ziyarette Vali Elban’a PTT’nin genel işleyişi ve gelişen teknolojiye uyum sağlayan yapısıyla ilgili bilgiler verildi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette aldığı bilgilerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, hizmet verdiği tüm alanlarda kendini sürekli güncelleyen ve çağın gerektirdiği gelişimi gösteren PTT’nin Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu belirtti. Ulusal ve uluslararası alanda posta, kargo, lojistik, bankacılık gibi birçok alanda hizmet veren PTT’nin kuruluşunun 180.kuruluş yıl dönümünü tebrik eden Vali Elban, konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

Posta ve Telgraf Teşkilatının kuruluşunun 180. yıl dönümü olması sebebiyle PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer beraberindeki heyetle birlikte Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Entegre Yönetim Şube Müdürü Pelin Kırkıl ile Pazarlama Müdürü Veli Bozgeyik’in de katıldığı ziyarette Vali Elban’a PTT’nin genel işleyişi ve gelişen teknolojiye uyum sağlayan yapısıyla ilgili bilgiler verildi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette aldığı bilgilerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, hizmet verdiği tüm alanlarda kendini sürekli güncelleyen ve çağın gerektirdiği gelişimi gösteren PTT’nin Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu belirtti. Ulusal ve uluslararası alanda posta, kargo, lojistik, bankacılık gibi birçok alanda hizmet veren PTT’nin kuruluşunun 180.kuruluş yıl dönümünü tebrik eden Vali Elban, konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.