PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

GÜNDEM 18.04.2024 - 00:37, Güncelleme: 18.04.2024 - 00:37 479 kez okundu.
 

PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

YARIŞMANIN ALTIN MADALYALARI, ÇİN, TÜRKİYE VE SUUDİ ARABİSTANLI SANATÇILARIN OLDU

Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile bu yıl ilki düzenlenen “Adana Portakal Çiçeği Karnavalı Uluslararası Fotoğraf Yarışması” sonuçları açıklandı. 47 ülkeden 475 sanatçının 1830 fotoğrafla katıldığı yarışmanın altın madalyaları Çin, Türkiye ve Suudi Arabistanlı sanatçıların oldu: ·         FIAP Altın Madalya: Zhizhou Jiang (Çin) ·         TFSF Altın Madalya: Mohammed Muhtasib (Suudi Arabistan) ·         IAAP Altın Madalya: Özgür Seçmen (Türkiye)
YARIŞMANIN ALTIN MADALYALARI, ÇİN, TÜRKİYE VE SUUDİ ARABİSTANLI SANATÇILARIN OLDU

Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile bu yıl ilki düzenlenen “Adana Portakal Çiçeği Karnavalı Uluslararası Fotoğraf Yarışması” sonuçları açıklandı.

47 ülkeden 475 sanatçının 1830 fotoğrafla katıldığı yarışmanın altın madalyaları Çin, Türkiye ve Suudi Arabistanlı sanatçıların oldu:

·         FIAP Altın Madalya: Zhizhou Jiang (Çin)

·         TFSF Altın Madalya: Mohammed Muhtasib (Suudi Arabistan)

·         IAAP Altın Madalya: Özgür Seçmen (Türkiye)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.