Polonya'da elverişsiz hava koşulları ülkeyi etkisi altına aldı

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 03.12.2023 - 19:49, Güncelleme: 03.12.2023 - 22:51 711+ kez okundu.
 

Polonya'da elverişsiz hava koşulları ülkeyi etkisi altına aldı

Polonya'da kış mevsimi tüm ülkeyi etkisi altına alırken, termometreler bazı bölgelerde geceleri eksi 25 dereceyi gösterdi.

Doğu Avrupa ülkesi Polonya'da da kış mevsimi etkili olmaya başladı. Elverişsiz hava koşulları özellikle ülkenin güneyindeki Silesia, Aşağı Karpatya ve Küçük Polonya (Malopolska) bölgelerinde etkili oldu. Ülke genelinde yoğun kar yağışı hâkim olurken, termometreler eksi 10'u, geceleri ise bazı bölgelerde eksi 25'i gösterdi. Kar kalınlığı bazı yerleşim yerlerinde 30 santimetreye, dağlık bölgelerde ise 100 santimetreye ulaştı. Elverişsiz hava koşulları sebebiyle tren seferlerinde gecikmeler yaşanan ülkede bazı seferler de iptal edildi. Polonya'da dondurucu havanın önümüzdeki hafta da etkili olacağı bildirildi. (İLKHA)  
Polonya'da kış mevsimi tüm ülkeyi etkisi altına alırken, termometreler bazı bölgelerde geceleri eksi 25 dereceyi gösterdi.

Doğu Avrupa ülkesi Polonya'da da kış mevsimi etkili olmaya başladı.

Elverişsiz hava koşulları özellikle ülkenin güneyindeki Silesia, Aşağı Karpatya ve Küçük Polonya (Malopolska) bölgelerinde etkili oldu.

Ülke genelinde yoğun kar yağışı hâkim olurken, termometreler eksi 10'u, geceleri ise bazı bölgelerde eksi 25'i gösterdi.

Kar kalınlığı bazı yerleşim yerlerinde 30 santimetreye, dağlık bölgelerde ise 100 santimetreye ulaştı.

Elverişsiz hava koşulları sebebiyle tren seferlerinde gecikmeler yaşanan ülkede bazı seferler de iptal edildi.

Polonya'da dondurucu havanın önümüzdeki hafta da etkili olacağı bildirildi. (İLKHA)

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.