Petrol Ofisi Fenerbahçe kadın futbol takımının yanında!

SPOR 26.09.2023 - 06:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2415+ kez okundu.
 

Petrol Ofisi Fenerbahçe kadın futbol takımının yanında!

Petrol Ofisi Grubu, yeni sezonda da Fenerbahçe kadın futbol takımının yanında!

  Türkiye'nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi, 2023-2024 sezonunda da Fenerbahçe kadın futbol takımının isim ve forma göğüs sponsorluğunu sürdürüyor.   Türkiye'nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi'nin Türk kadın futbolunun en önemli kulüplerinden Fenerbahçe ile yaptığı isim ve forma göğüs sponsorluğu anlaşması, 2023-2024 sezonunda da devam ediyor. 27 Ağustos'ta başlayan Kadın Futbol Süper Ligi'nin yeni sezonunda da kulüp, Fenerbahçe Petrol Ofisi ismi ile sahada mücadele ediyor.   Petrol Ofisi Grubu, Fenerbahçe ile sürdürdüğü sponsorluk anlaşmasıyla ülkemizde kadın futbolunun bilinirliğinin artmasını, bu sayede yeni kadın sporcuların da yetişebileceği bir alan yaratmaya katkı sunmayı hedefliyor.   Konuyla ilgili açıklamada bulunan Petrol Ofisi Grubu CMO'su Sinan Seha Türkseven, “Kadınların sosyoekonomik hayata katılımının sınırlı olduğu toplumların ilerleyemeyeceği bilinciyle kadınların güçlenmesine katkı sunacak alanlara yönelik yatırımlar yapmaya önem veriyoruz. Özellikle kadın sporcularımızın arka arkaya elde ettiği başarılarla gururlandığımız bu dönemde, kadın futbolunun gelişiminin hem toplumsal hem sportif anlamda çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2023-2024 sezonunda da Fenerbahçe Petrol Ofisi kadın futbol takımının isim ve forma göğüs sponsoru olmaya, kadın futbolcularımızın sahadaki başarılarını desteklemeye devam ediyoruz. 2023 Kadınlar Dünya Kupası, kadın futbolunun tüm dünyada yükselişini kanıtlamışken Petrol Ofisi olarak biz de Türkiye'de bu alanda var olan farkındalığı artırmak için daha kapsamlı ve daha büyük işlere imza atmayı sürdüreceğiz.” dedi.
Petrol Ofisi Grubu, yeni sezonda da Fenerbahçe kadın futbol takımının yanında!


 
Türkiye'nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi, 2023-2024 sezonunda da Fenerbahçe kadın futbol takımının isim ve forma göğüs sponsorluğunu sürdürüyor.
 
Türkiye'nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi'nin Türk kadın futbolunun en önemli kulüplerinden Fenerbahçe ile yaptığı isim ve forma göğüs sponsorluğu anlaşması, 2023-2024 sezonunda da devam ediyor. 27 Ağustos'ta başlayan Kadın Futbol Süper Ligi'nin yeni sezonunda da kulüp, Fenerbahçe Petrol Ofisi ismi ile sahada mücadele ediyor.
 
Petrol Ofisi Grubu, Fenerbahçe ile sürdürdüğü sponsorluk anlaşmasıyla ülkemizde kadın futbolunun bilinirliğinin artmasını, bu sayede yeni kadın sporcuların da yetişebileceği bir alan yaratmaya katkı sunmayı hedefliyor.
 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Petrol Ofisi Grubu CMO'su Sinan Seha Türkseven, “Kadınların sosyoekonomik hayata katılımının sınırlı olduğu toplumların ilerleyemeyeceği bilinciyle kadınların güçlenmesine katkı sunacak alanlara yönelik yatırımlar yapmaya önem veriyoruz. Özellikle kadın sporcularımızın arka arkaya elde ettiği başarılarla gururlandığımız bu dönemde, kadın futbolunun gelişiminin hem toplumsal hem sportif anlamda çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2023-2024 sezonunda da Fenerbahçe Petrol Ofisi kadın futbol takımının isim ve forma göğüs sponsoru olmaya, kadın futbolcularımızın sahadaki başarılarını desteklemeye devam ediyoruz. 2023 Kadınlar Dünya Kupası, kadın futbolunun tüm dünyada yükselişini kanıtlamışken Petrol Ofisi olarak biz de Türkiye'de bu alanda var olan farkındalığı artırmak için daha kapsamlı ve daha büyük işlere imza atmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.