akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Pentagram Park’ta Rock Sahnesini Sallayacak!

KÜLTÜR 01.07.2021 - 08:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2062+ kez okundu.
 

Pentagram Park’ta Rock Sahnesini Sallayacak!

Heavy Metal Müziğin Devi Pentagram Park’ta Rock Sahnesini Sallayacak!   Şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta müziğin sesini yükseltmeye devam ediyoruz! 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisinde bu kez sahne sırası 31 Temmuz Cumartesi akşamı heavy metal müziğin devi Pentagram’da!   Heavy metal müziğin en önemli gruplarından Pentagram (Mezarkabul),  31 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak. 100 Music Sunar: Park’ta Rock serisi kapsamında bu kez de metal fırtınası esecek ve rock müzik severler açık havada yüzdeyüz müziğin keyfini yaşayacak. Epifoni ve URU ortak organizasyonuyla düzenlenen konserde sahneye Cenk Ünnü, Gökalp Ergen, Hakan Utangaç, Metin Türkcan, Murat İlkan, Ogün Sanlısoy ve Tarkan Gözübüyük ile çıkacak olan Pentagram'ın yıllara meydan okuyan performansı ile KüçükÇiftlik Park’tan yükselen sesler tüm şehri saracak.   KüçükÇiftlik Park 1,5 Yıllık Aradan Sonra Müzik Sektörüne Yeniden Kapılarını Açtı! KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleri ile  kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre yeniden kapılarını açan KüçükÇiftlik Park,  farklı iş birlikleriyle tüm dostlarına imkan ve mekan sağlayıp müzik severleri keyifli konserlerde buluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunacak.    Normal şartlarda ayakta 17 bin kişiyi ağırlayabilen KüçükÇiftlik Park, rock müziği tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak 1000 kişilik sınırlı sayıda oturmalı düzeni ile ağırlayacak. 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi Ekim ayına kadar en sevilen rock müzisyenleriyle sürecek.   100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisinin yeni isimleri önümüzdeki günlerde açıklanmaya devam edecek. 

Heavy Metal Müziğin Devi Pentagram

Park’ta Rock Sahnesini Sallayacak!

 

Şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta müziğin sesini yükseltmeye devam ediyoruz! 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisinde bu kez sahne sırası 31 Temmuz Cumartesi akşamı heavy metal müziğin devi Pentagram’da!

 

Heavy metal müziğin en önemli gruplarından Pentagram (Mezarkabul),  31 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak. 100 Music Sunar: Park’ta Rock serisi kapsamında bu kez de metal fırtınası esecek ve rock müzik severler açık havada yüzdeyüz müziğin keyfini yaşayacak. Epifoni ve URU ortak organizasyonuyla düzenlenen konserde sahneye Cenk Ünnü, Gökalp Ergen, Hakan Utangaç, Metin Türkcan, Murat İlkan, Ogün Sanlısoy ve Tarkan Gözübüyük ile çıkacak olan Pentagram'ın yıllara meydan okuyan performansı ile KüçükÇiftlik Park’tan yükselen sesler tüm şehri saracak.

 

KüçükÇiftlik Park 1,5 Yıllık Aradan Sonra Müzik Sektörüne Yeniden Kapılarını Açtı!

KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleri ile  kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre yeniden kapılarını açan KüçükÇiftlik Park,  farklı iş birlikleriyle tüm dostlarına imkan ve mekan sağlayıp müzik severleri keyifli konserlerde buluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunacak. 

 

Normal şartlarda ayakta 17 bin kişiyi ağırlayabilen KüçükÇiftlik Park, rock müziği tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak 1000 kişilik sınırlı sayıda oturmalı düzeni ile ağırlayacak. 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi Ekim ayına kadar en sevilen rock müzisyenleriyle sürecek.

 

100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisinin yeni isimleri önümüzdeki günlerde açıklanmaya devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.