PELİN BOZKURT BİLGİÇ'DEN YENİ YILA GİRİŞ İNDİRİMİ

SAĞLIK 01.01.2022 - 10:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2287+ kez okundu.
 

PELİN BOZKURT BİLGİÇ'DEN YENİ YILA GİRİŞ İNDİRİMİ

Hepimiz için her sene sonu yeni kararlar alma zamanıdır. Bu sene kilo vereceğim, bu sene hareketi hayatıma katacağım, bu sene daha çok sevdiğim şeyleri yapacağım, bu sene sevdiklerimle daha çok vakit geçireceğim, bu sene bir hobi edineceğim.... Son 2 senedir yaşadıklarımızla sağlığımız olmadığında hiç bir şeyin öneminin olmadığını keşfettik.  İşte uzun senelerdir bilgisini, tecrübelerini, tariflerini ritüellerini bizlerle paylaşan Wellbeing Uzmanı ve Şef Pelin Bozkurt Bilgiç sizlere yeni yılda kullanılmak üzere YENİ YILA GİRİŞ indirimi veriyor. Yeni yıla daha sağlıklı, daha fit, iyi alışkanlıkları hayatınıza katarak girmeniz için bir indirim hediyesi bu.  İndirim sadece Online Eğitimlerde ve Ebooklarda geçerli.  Linke tıklayın ve online eğitimlerden herhangi birini 20 indirimli almak için PELİN20 kodunu girin.   İndirimi isterseniz Pelin Bozkurt Bilgiç ile bire bir seans yapabileceğiniz Sağlık Rotası Oluşturuluyor'da, isterseniz Şekere Neden Aşeriyorsun videolu eğitimde, isterseniz Ebooklar' da kullanabilirsiniz. Sağlıklı olma yolunda atılan her adım değerli.

Hepimiz için her sene sonu yeni kararlar alma zamanıdır. Bu sene kilo vereceğim, bu sene hareketi hayatıma katacağım, bu sene daha çok sevdiğim şeyleri yapacağım, bu sene sevdiklerimle daha çok vakit geçireceğim, bu sene bir hobi edineceğim....

Son 2 senedir yaşadıklarımızla sağlığımız olmadığında hiç bir şeyin öneminin olmadığını keşfettik. 

İşte uzun senelerdir bilgisini, tecrübelerini, tariflerini ritüellerini bizlerle paylaşan Wellbeing Uzmanı ve Şef Pelin Bozkurt Bilgiç sizlere yeni yılda kullanılmak üzere YENİ YILA GİRİŞ indirimi veriyor. Yeni yıla daha sağlıklı, daha fit, iyi alışkanlıkları hayatınıza katarak girmeniz için bir indirim hediyesi bu. 

İndirim sadece Online Eğitimlerde ve Ebooklarda geçerli.

 Linke tıklayın ve online eğitimlerden
herhangi birini 20 indirimli almak için PELİN20 kodunu girin.

 

İndirimi isterseniz Pelin Bozkurt Bilgiç ile bire bir seans yapabileceğiniz Sağlık Rotası Oluşturuluyor'da, isterseniz Şekere Neden Aşeriyorsun videolu eğitimde, isterseniz Ebooklarda kullanabilirsiniz.


Sağlıklı olma yolunda atılan her adım değerli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.