PALYAÇOLAR KİTAP OKUDU

EĞİTİM 15.02.2024 - 06:59, Güncelleme: 15.02.2024 - 06:59 964+ kez okundu.
 

PALYAÇOLAR KİTAP OKUDU

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu sosyal sorumluluk projelerine bütün enerjisiyle durmadan devam ediyor.

  Adana Yüreğir ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileriyle okuma projesi olan ‘’Okuyoruz’’ etkinliğini gerçekleştirdi. Öğrencilere kitaplar hediye ettiler.    Gönüllü Duygu Seleoğlu projenin örnek olduğunu öğrencilerin kitapları hem okulda hemde evde okuyarak anneleri ve babalarıyla birlikte okuyorlar.dedi.    Gönüllü Ayris Seyhan ise; ‘’Gözlerindeki o mutluluk, enerji muhteşemdi. Hedeflerine ulaşmak için çok çalışacakları gözlerinden belli her birinin.  Okuma hevesleri hep daim olsun.’’dedi.   Gönüllü Dicle Deran ise; ‘’Her çocuk geleceğin yetişkinidir. Çocuklar okusun, çocuklar kitaplarla büyüsün, çünkü geleceği onlar değiştirecek.’’dedi.   Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu ekibinden Sevilay Kaplan ise çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini,el ele dayanışma içinde “çocuklar için gülücük için” dedi.
Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu sosyal sorumluluk projelerine bütün enerjisiyle durmadan devam ediyor.

 

Adana Yüreğir ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileriyle okuma projesi olan ‘’Okuyoruz’’ etkinliğini gerçekleştirdi. Öğrencilere kitaplar hediye ettiler. 

 

Gönüllü Duygu Seleoğlu projenin örnek olduğunu öğrencilerin kitapları hem okulda hemde evde okuyarak anneleri ve babalarıyla birlikte okuyorlar.dedi. 

 

Gönüllü Ayris Seyhan ise; ‘’Gözlerindeki o mutluluk, enerji muhteşemdi. Hedeflerine ulaşmak için çok çalışacakları gözlerinden belli her birinin.  Okuma hevesleri hep daim olsun.’’dedi.

 

Gönüllü Dicle Deran ise; ‘’Her çocuk geleceğin yetişkinidir. Çocuklar okusun, çocuklar kitaplarla büyüsün, çünkü geleceği onlar değiştirecek.’’dedi.

 

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu ekibinden Sevilay Kaplan ise çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini,el ele dayanışma içinde “çocuklar için gülücük için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.