OTOMOTİV SATIŞ SONRASI SEKTÖRÜNDE DEV SATIN ALMA

EKONOMİ 26.06.2022 - 09:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1346+ kez okundu.
 

OTOMOTİV SATIŞ SONRASI SEKTÖRÜNDE DEV SATIN ALMA

Otomotiv satış sonrası pazarında dünyada önemli bir oyuncu olan GroupAuto Türkiye, iş ortaklarının ticari hacimlerini geliştirmesine destek olma ve perakende müşteriye dönük servis zinciri kurma kararı ile AutoGrouppe’ yi satın aldı. Türkiye çatısı altında otomotiv satış sonrası hizmet ağını genişletmeyi hedefleyen marka, AutoNetwork Car Service ismiyle, yıl sonunda 120’nin üzerinde bayiye ulaşarak ülkemizdeki servis ağını genişletmeye hazırlanıyor.  Her marka ve model araç için garantili hizmeti ve mutlak müşteri memnuniyetini hedefleyen şirket, GroupAuto Türkiye tedarikçilerine ve iş ortaklarına ek iş hacmi yaratacak organizasyonu ile ülke çapında yaygın, otomotiv satış sonrası sektöründe zincir servis olarak faaliyet göstermeye hazırlanıyor.  2 BİNDEN FAZLA İSTİHDAM Gerçekleştirilen satın alma ile AutoNetwork Car Service bayilerinin ihtiyacı olan eğitim, teknoloji, pazarlama ve doğru yedek parçaya en kısa sürede ulaşımı sağlanacak. Halihazırda 800 kişiye istihdam sağlayan marka, bayi sayısındaki artış ile yıl sonunda 2 binden fazla istihdama ulaşmayı planlıyor. Firma, hedefini global vizyonu ve yerel samimiyet anlayışıyla destekleyerek uygun fiyatlı, garantili ve güvenilir hizmeti mottosu olarak belirledi.

Otomotiv satış sonrası pazarında dünyada önemli bir oyuncu olan GroupAuto Türkiye, iş ortaklarının ticari hacimlerini geliştirmesine destek olma ve perakende müşteriye dönük servis zinciri kurma kararı ile AutoGrouppe’ yi satın aldı. Türkiye çatısı altında otomotiv satış sonrası hizmet ağını genişletmeyi hedefleyen marka, AutoNetwork Car Service ismiyle, yıl sonunda 120’nin üzerinde bayiye ulaşarak ülkemizdeki servis ağını genişletmeye hazırlanıyor. 

Her marka ve model araç için garantili hizmeti ve mutlak müşteri memnuniyetini hedefleyen şirket, GroupAuto Türkiye tedarikçilerine ve iş ortaklarına ek iş hacmi yaratacak organizasyonu ile ülke çapında yaygın, otomotiv satış sonrası sektöründe zincir servis olarak faaliyet göstermeye hazırlanıyor. 

2 BİNDEN FAZLA İSTİHDAM

Gerçekleştirilen satın alma ile AutoNetwork Car Service bayilerinin ihtiyacı olan eğitim, teknoloji, pazarlama ve doğru yedek parçaya en kısa sürede ulaşımı sağlanacak. Halihazırda 800 kişiye istihdam sağlayan marka, bayi sayısındaki artış ile yıl sonunda 2 binden fazla istihdama ulaşmayı planlıyor. Firma, hedefini global vizyonu ve yerel samimiyet anlayışıyla destekleyerek uygun fiyatlı, garantili ve güvenilir hizmeti mottosu olarak belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.