Ösym Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’den Flaş Açıklama

15.12.2021 - 15:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1119+ kez okundu.
 

Ösym Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’den Flaş Açıklama

Sağlık Bakanlığın gerçekleştireceği toplam 20 bin sağlık personeli alımına dair tercih kılavuzu yarın yayınlanacak.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, toplam 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımına dair kılavuzun yarın yayımlanacağını ve tercih sürecinin başlayacağını duyurdu.   ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yarın kılavuzu yayımlayacağız ve tercih sürecini başlatacağız. Sizlere ve sağlık camiasına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."   Pazartesi günü konuyla alakalı açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "20 bin sözleşmeli sağlık personelinin alımına dair kılavuz ÖSYM'ye gönderildi."   Tercih takvimi ve başvuru adımlarının yer alacağı kılavuz yarın ÖSYM tarafından yayınlanacak.
Sağlık Bakanlığın gerçekleştireceği toplam 20 bin sağlık personeli alımına dair tercih kılavuzu yarın yayınlanacak.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, toplam 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımına dair kılavuzun yarın yayımlanacağını ve tercih sürecinin başlayacağını duyurdu.

 

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yarın kılavuzu yayımlayacağız ve tercih sürecini başlatacağız. Sizlere ve sağlık camiasına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

 

Pazartesi günü konuyla alakalı açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "20 bin sözleşmeli sağlık personelinin alımına dair kılavuz ÖSYM'ye gönderildi."

 

Tercih takvimi ve başvuru adımlarının yer alacağı kılavuz yarın ÖSYM tarafından yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.