Orhan Aydın’a saldıran kişi serbest bırakıldı!

GÜNDEM 21.09.2021 - 15:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2128+ kez okundu.
 

Orhan Aydın’a saldıran kişi serbest bırakıldı!

Türkiye Komünist Partisi'nin 12 Eylül'de Kartal'da düzenlediği miting esnasında sanatçı Orhan Aydın'a yönelik bir saldırı gerçekleşmişti.  TKP bugün saldırganın kimliğinin tespit edildiğini ve Kartal Emniyeti tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını duyurdu. "Bu ülkede binlerce insan AKP Genel Başkanını eleştirdiği için yargılanıp, tutuklanırken halkın sanatçısına alçakça saldıran kişi hiçbir adli kontrol kararı alınmadan serbest bırakıldı." denilen açıklama şöyle: "12 Eylül’de Kartal’da üyemiz Orhan Aydın’a bir kafede yapılan kalleş saldırının faili bulundu. Kartal Emniyeti tarafından ifadesi alınan fail serbest bırakıldı. Bu ülkede binlerce insan AKP Genel Başkanını eleştirdiği için yargılanıp, tutuklanırken halkın sanatçısına alçakça saldıran kişi hiçbir adli kontrol kararı alınmadan serbest bırakıldı. Daha önce çok sayıda başka suç da işlemiş olan failin hiçbir tedbir alınmadan serbest bırakılmasının ne anlama geldiğini biliyoruz. Bu iki yüzlü karar açıkça suçluyu korumaktır. Bu faşist saldırının sorumluları bellidir. Bu kirli, karanlık tetikçi derhal tutuklanmalıdır."

Türkiye Komünist Partisi'nin 12 Eylül'de Kartal'da düzenlediği miting esnasında sanatçı Orhan Aydın'a yönelik bir saldırı gerçekleşmişti. 

TKP bugün saldırganın kimliğinin tespit edildiğini ve Kartal Emniyeti tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını duyurdu.

"Bu ülkede binlerce insan AKP Genel Başkanını eleştirdiği için yargılanıp, tutuklanırken halkın sanatçısına alçakça saldıran kişi hiçbir adli kontrol kararı alınmadan serbest bırakıldı." denilen açıklama şöyle:

"12 Eylül’de Kartal’da üyemiz Orhan Aydın’a bir kafede yapılan kalleş saldırının faili bulundu.

Kartal Emniyeti tarafından ifadesi alınan fail serbest bırakıldı.

Bu ülkede binlerce insan AKP Genel Başkanını eleştirdiği için yargılanıp, tutuklanırken halkın sanatçısına alçakça saldıran kişi hiçbir adli kontrol kararı alınmadan serbest bırakıldı. Daha önce çok sayıda başka suç da işlemiş olan failin hiçbir tedbir alınmadan serbest bırakılmasının ne anlama geldiğini biliyoruz.

Bu iki yüzlü karar açıkça suçluyu korumaktır. Bu faşist saldırının sorumluları bellidir. Bu kirli, karanlık tetikçi derhal tutuklanmalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.