ÖRAV’ın yeni dönem eğitim programları

EĞİTİM 15.02.2024 - 07:02, Güncelleme: 15.02.2024 - 07:02 1000+ kez okundu.
 

ÖRAV’ın yeni dönem eğitim programları

ÖRAV’ın yeni dönem eğitim programlarının “Eğitimci Eğitimi” tamamlandı

  Öğretmen Akademisi Vakfı, yarıyıl tatilinde eğitimcileriyle bir araya gelerek, yeni ve mevcut eğitimleriyle ilgili ‘’Eğitimcinin Eğitimi’’ programlarını tamamladı. Programlara Türkiye’nin farklı coğrafyalarında görev yapan 90 ÖRAV Eğitimcisi katıldı. Eğitimciler aldıkları eğitimler sayesinde yıl boyunca meslektaşlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olacaklar. ÖRAV eğitimlerinden okul öncesinden liseye kadar farklı düzeylerde görev yapan, tüm branşlardan öğretmenler faydalanabiliyor.   Öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla, 2008 yılında Garanti BBVA tarafından kurulan Öğretmen Akademisi Vakfı, yarıyıl tatilinde eğitimcileriyle bir araya geldi. 5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik, Okul Topluluğunda Psikolojik Sağlamlık ve Sosyal Gelişimin Desteklenmesi programları kapsamında ‘’Eğitimcinin Eğitimini’’ tamamlayan vakıf, yeni dönemde başta deprem bölgesi olmak üzere eğitimlerini yaygınlaştırmaya devam edecek. Eğitimlerin içeriği her yıl öğretmenlerin ihtiyaçları doğrultusunda güncelleniyor ve yeni başlıklar ekleniyor. Yeni eğitimler geçen yıldan bu yana öğretmenler tarafından yoğun talep edilen psikolojik sağlamlık ve sosyal gelişimin desteklenmesi gibi önemli konuları içeriyor. Okul Topluluğunda Psikolojik Sağlamlık Eğitimi; pandemi gibi küresel, deprem gibi bölgesel veya kişisel zorluklarla baş etme becerilerini güçlendirmek ve psikolojik sorunlara yanıt vermek amacıyla ÖRAV tarafından sunulan programlara ilk kez eklendi. 
ÖRAV’ın yeni dönem eğitim programlarının “Eğitimci Eğitimi” tamamlandı

 

Öğretmen Akademisi Vakfı, yarıyıl tatilinde eğitimcileriyle bir araya gelerek, yeni ve mevcut eğitimleriyle ilgili ‘’Eğitimcinin Eğitimi’’ programlarını tamamladı. Programlara Türkiye’nin farklı coğrafyalarında görev yapan 90 ÖRAV Eğitimcisi katıldı. Eğitimciler aldıkları eğitimler sayesinde yıl boyunca meslektaşlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olacaklar. ÖRAV eğitimlerinden okul öncesinden liseye kadar farklı düzeylerde görev yapan, tüm branşlardan öğretmenler faydalanabiliyor.
 

Öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla, 2008 yılında Garanti BBVA tarafından kurulan Öğretmen Akademisi Vakfı, yarıyıl tatilinde eğitimcileriyle bir araya geldi. 5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik, Okul Topluluğunda Psikolojik Sağlamlık ve Sosyal Gelişimin Desteklenmesi programları kapsamında ‘’Eğitimcinin Eğitimini’’ tamamlayan vakıf, yeni dönemde başta deprem bölgesi olmak üzere eğitimlerini yaygınlaştırmaya devam edecek. Eğitimlerin içeriği her yıl öğretmenlerin ihtiyaçları doğrultusunda güncelleniyor ve yeni başlıklar ekleniyor. Yeni eğitimler geçen yıldan bu yana öğretmenler tarafından yoğun talep edilen psikolojik sağlamlık ve sosyal gelişimin desteklenmesi gibi önemli konuları içeriyor. Okul Topluluğunda Psikolojik Sağlamlık Eğitimi; pandemi gibi küresel, deprem gibi bölgesel veya kişisel zorluklarla baş etme becerilerini güçlendirmek ve psikolojik sorunlara yanıt vermek amacıyla ÖRAV tarafından sunulan programlara ilk kez eklendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.