Nevzat Hız’dan “Hikayeler” Adlı Fotoğraf Sergisi

GÜNDEM 04.10.2021 - 09:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1453+ kez okundu.
 

Nevzat Hız’dan “Hikayeler” Adlı Fotoğraf Sergisi

Dt. M. Nevzat Hız’dan “Hikayeler” Adlı Fotoğraf Sergisi Adana Diş Hekimleri Odası ev sahipliğinde “Hikayeler” adlı sergi düzenledi. Sergi de yayınlamış 9 adet kitabı bulunan Fotoğraf Sanatçısı Dt. M. Nevzat Hız’ın 36 eseri yer aldı.   Adana Diş Hekimleri Odası Merhum Dt. Asım Savaş Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sergiye İYİ Parti Adana Milletvekili Dt. Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahadır Ceyhanlı, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Batur Eroğlu, meclis üyeleri, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça, hekim, diş hekimleri ile fotoğraf severler katıldı.   DT. FATİH GÜLER, “DETAYLARI ÖNEMSİYORUZ” Serginin açılış konuşmasını yapan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Tüm dünyayı olumsuz etkileyen pandemi sürecinden normalleşme sürecine geçilmesi ile sosyal etkinliklerimize başlamış bulunuyoruz. Aynı fakültede okuduğum değerli meslektaşım Nevzat Hız’ın hızına yetişmek mümkün değil. Bakmakla görmek arasındaki detayları çok önemseyen meslektaşlarımız var. Mesleğimizin yanı sıra müzik, spor, edebiyat, resim, fotoğraf gibi farklı sanat dallarıyla uğraşan çok sayıda üyemiz var. Oda yönetimi olarak bizler kendi değerlerimize sahip çıkmaktayız. Bu tarz güzel örnekleri çoğaltma çabası içerisindeyiz. Fotoğraf Sergisine bir göz attım. Bizleri motive eden, sakinleştiren, baktığımızda bizleri dinlendiren, ilham veren, içeriği açısından etkileyen fotoğrafları için meslektaşıma çok teşekkür ediyorum. Özellikle yazdığı belge niteliği taşıyan kitaplarla da Adananın kültür hayatına da lever atlatarak Adanamıza kazandırdı. Hiç belli etmez ama çok yönlü, mütevazı bir insandır. İyi bir diş hekimi, iyi bir siyasetçi, iyi bir sporcu ve iyi bir ödüllü sanatçıdır. Gurur duyuyoruz.” dedi.

Dt. M. Nevzat Hız’dan “Hikayeler” Adlı Fotoğraf Sergisi

Adana Diş Hekimleri Odası ev sahipliğinde “Hikayeler” adlı sergi düzenledi. Sergi de yayınlamış 9 adet kitabı bulunan Fotoğraf Sanatçısı Dt. M. Nevzat Hız’ın 36 eseri yer aldı.

 

Adana Diş Hekimleri Odası Merhum Dt. Asım Savaş Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sergiye İYİ Parti Adana Milletvekili Dt. Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahadır Ceyhanlı, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Batur Eroğlu, meclis üyeleri, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça, hekim, diş hekimleri ile fotoğraf severler katıldı.

 

DT. FATİH GÜLER, “DETAYLARI ÖNEMSİYORUZ”

Serginin açılış konuşmasını yapan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Tüm dünyayı olumsuz etkileyen pandemi sürecinden normalleşme sürecine geçilmesi ile sosyal etkinliklerimize başlamış bulunuyoruz. Aynı fakültede okuduğum değerli meslektaşım Nevzat Hız’ın hızına yetişmek mümkün değil. Bakmakla görmek arasındaki detayları çok önemseyen meslektaşlarımız var. Mesleğimizin yanı sıra müzik, spor, edebiyat, resim, fotoğraf gibi farklı sanat dallarıyla uğraşan çok sayıda üyemiz var. Oda yönetimi olarak bizler kendi değerlerimize sahip çıkmaktayız. Bu tarz güzel örnekleri çoğaltma çabası içerisindeyiz. Fotoğraf Sergisine bir göz attım. Bizleri motive eden, sakinleştiren, baktığımızda bizleri dinlendiren, ilham veren, içeriği açısından etkileyen fotoğrafları için meslektaşıma çok teşekkür ediyorum. Özellikle yazdığı belge niteliği taşıyan kitaplarla da Adananın kültür hayatına da lever atlatarak Adanamıza kazandırdı. Hiç belli etmez ama çok yönlü, mütevazı bir insandır. İyi bir diş hekimi, iyi bir siyasetçi, iyi bir sporcu ve iyi bir ödüllü sanatçıdır. Gurur duyuyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.