NEHİR ILGIN EROL TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

GÜNDEM 03.10.2023 - 17:30, Güncelleme: 04.10.2023 - 06:23 1430+ kez okundu.
 

NEHİR ILGIN EROL TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

14. ULUSAL MOBİLYA TASARIM YARIŞMASINDA KOZAN 2 HAZİRAN ORTAOKULUNUN BAŞARISI

  İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen “14. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması”nda Türkiye birincisi olan Kozan 2 Haziran Ortaokulu öğrencisi Nehir Ilgın Erol ödülünü aldı. 2 Haziran Ortaokulu ve Proje Sorumlusu Mine Çelik, tüm öğrencilerin zeki, çalışkan ve heyecanlı olduklarını belirterek, “Fırsat verilmesi halinde tüm öğrencilerimiz farklı alanlarda Türkiye genelinde önemli ve anlamlı dereceler elde ederler” dedi. Öğrencilerini sanatsal ve sportif alanlarda da geliştirmeye çaba gösterdiğini ifade eden Mine Çelik, şöyle devam etti: “Yarışmaya odaklanarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Öğrencilerimin büyük bölümü bu gibi projelere hayli ilgi duydular. Aralarından Nehir Ilgın Erol (İkiz Beşik Salıncak) adlı projesini uygun bularak yarışmaya katıldık. Türkiye genelinde yarışmaya bin 150 eser katıldı. Nehir Ilgın Erol’un eseri LAZZONİ ALTIN ÖDÜLÜ’ne layık görüldük. Çok mutlu olduk. Kozan tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Hedef büyüttük. Bu anlamlı ödül diğer öğrencilere model olacak önümüzdeki yıllarda yurtdışında ki başarılara talibiz.” DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER “Fark Yaratan Tasarımcılar Aranıyor” başlığıyla düzenlenen yarışmaya öğrencilerini hazırlayan Mine Çelik, başarının ekip çalışmasıyla gerçekleştiğini belirterek, başta Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköy, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, sürekli destek veren 2 Haziran Ortaokulu Müdürü Ali Ünlü ile manevi destek veren Beden Eğitimi Öğretmeni eski milli yüzücü Faruk Nurgel’e öğrenci velilerine teşekkür etti.
14. ULUSAL MOBİLYA TASARIM YARIŞMASINDA KOZAN 2 HAZİRAN ORTAOKULUNUN BAŞARISI

 

İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen “14. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması”nda Türkiye birincisi olan Kozan 2 Haziran Ortaokulu öğrencisi Nehir Ilgın Erol ödülünü aldı.

2 Haziran Ortaokulu ve Proje Sorumlusu Mine Çelik, tüm öğrencilerin zeki, çalışkan ve heyecanlı olduklarını belirterek, “Fırsat verilmesi halinde tüm öğrencilerimiz farklı alanlarda Türkiye genelinde önemli ve anlamlı dereceler elde ederler” dedi.

Öğrencilerini sanatsal ve sportif alanlarda da geliştirmeye çaba gösterdiğini ifade eden Mine Çelik, şöyle devam etti:

“Yarışmaya odaklanarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Öğrencilerimin büyük bölümü bu gibi projelere hayli ilgi duydular. Aralarından Nehir Ilgın Erol (İkiz Beşik Salıncak) adlı projesini uygun bularak yarışmaya katıldık. Türkiye genelinde yarışmaya bin 150 eser katıldı. Nehir Ilgın Erol’un eseri LAZZONİ ALTIN ÖDÜLÜ’ne layık görüldük. Çok mutlu olduk. Kozan tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Hedef büyüttük. Bu anlamlı ödül diğer öğrencilere model olacak önümüzdeki yıllarda yurtdışında ki başarılara talibiz.”

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER

“Fark Yaratan Tasarımcılar Aranıyor” başlığıyla düzenlenen yarışmaya öğrencilerini hazırlayan Mine Çelik, başarının ekip çalışmasıyla gerçekleştiğini belirterek, başta Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköy, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, sürekli destek veren 2 Haziran Ortaokulu Müdürü Ali Ünlü ile manevi destek veren Beden Eğitimi Öğretmeni eski milli yüzücü Faruk Nurgel’e öğrenci velilerine teşekkür etti.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.