akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Mutlu Günler Tohum Otizm Vakfı’na emanet

YAŞAM 24.06.2022 - 19:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2084+ kez okundu.
 

Mutlu Günler Tohum Otizm Vakfı’na emanet

Tohum Otizm Vakfı Mutlu Gün Ürünleri otizmli çocukların mutluluğuna ortak oluyor

2003 yılından bu yana "Otizm Spektrum Bozukluğu" olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Tohum Otizm Vakfı, hazırladığı mutlu gün ürünleri ile çiftlerin mutluluğuna ortak olurken satılan ürünlerle de otizmli çocukların geleceğine ışık oluyor. En özel güne en güzel davet  Tohum Otizm Vakfı, bu yıl hazırladığı nikah ürünleriyle düğün sezonu boyunca en mutlu anların şahidi olacak. Nikah davetiyeleri ve zarflarının yanı sıra doğal taş üzerine renkli baskı yapılarak elde edilen kare magnet ile çiftler, en özel günlerini sevdikleriyle hatıra olarak da paylaşabilecek. Düğün organizasyonlarının vazgeçilmezi olan menü ve masa kartları da istenilen renk ve tasarımlarda hazırlanarak düğün davet masalarını süsleyecek.    Davetlilere nikah sonrası ürünleri  Geliri otizmli çocukların eğitim burs fonuna aktarılan Mutlu Gün Ürünleri ile çiftler, en mutlu günlerinin anısına davetlilere günün anlamına uygun ürünler hediye edebiliyor. Okumayı sevenler için özel tasarım kitap ayracı ve yine özel tasarım açacak şeklinde magnet, şık ve fonksiyonel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.   Tohum Otizm Vakfı Mutlu Gün Ürünleri’nden sipariş etmek isteyenler, kaynak@tohumotizm.org.tr adresine mail yoluyla ya da 0212 244 75 00 no’lu telefon üzerinden ulaşabiliyorlar. 
Tohum Otizm Vakfı Mutlu Gün Ürünleri otizmli çocukların mutluluğuna ortak oluyor

2003 yılından bu yana "Otizm Spektrum Bozukluğu" olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Tohum Otizm Vakfı, hazırladığı mutlu gün ürünleri ile çiftlerin mutluluğuna ortak olurken satılan ürünlerle de otizmli çocukların geleceğine ışık oluyor.

En özel güne en güzel davet 

Tohum Otizm Vakfı, bu yıl hazırladığı nikah ürünleriyle düğün sezonu boyunca en mutlu anların şahidi olacak. Nikah davetiyeleri ve zarflarının yanı sıra doğal taş üzerine renkli baskı yapılarak elde edilen kare magnet ile çiftler, en özel günlerini sevdikleriyle hatıra olarak da paylaşabilecek. Düğün organizasyonlarının vazgeçilmezi olan menü ve masa kartları da istenilen renk ve tasarımlarda hazırlanarak düğün davet masalarını süsleyecek. 

 

Davetlilere nikah sonrası ürünleri 

Geliri otizmli çocukların eğitim burs fonuna aktarılan Mutlu Gün Ürünleri ile çiftler, en mutlu günlerinin anısına davetlilere günün anlamına uygun ürünler hediye edebiliyor. Okumayı sevenler için özel tasarım kitap ayracı ve yine özel tasarım açacak şeklinde magnet, şık ve fonksiyonel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Tohum Otizm Vakfı Mutlu Gün Ürünleri’nden sipariş etmek isteyenler, kaynak@tohumotizm.org.tr adresine mail yoluyla ya da 0212 244 75 00 no’lu telefon üzerinden ulaşabiliyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.