Moscow Fashion Week’te tasarımlarını ilk kez sergileyecek

SANAT 02.03.2024 - 08:40, Güncelleme: 02.03.2024 - 08:40 992+ kez okundu.
 

Moscow Fashion Week’te tasarımlarını ilk kez sergileyecek

Türk tasarımcı Emre Erdemoğlu, Moscow Fashion Week’te tasarımlarını ilk kez sergileyecek

    1-8 Mart tarihleri arasında Moskova’da gerçekleşecek Moscow Fashion Week, 10 farklı ülkeden 120 moda markasını bir araya getirecek. Moscow Fashion Week’te Türk tasarımcı Emre Erdemoğlu, geleneksel Türk motiflerini çağdaş dokunuşlarla birleştirerek etkileyici bir koleksiyon sunacak. Moda haftasında Çin, Endonezya, Rusya ve Hindistan gibi ülkelerden de önemli tasarımcılar yer alacak.   Moda tutkunları tarafından merakla beklenen Moscow Fashion Week, 1-8 Mart tarihleri arasında moda dünyasını Avrupa’nın en büyük şehri Moskova’da bir araya getirecek. Modernizmin ve gelenekselliğin buluştuğu prestijli etkinlikte, 10 farklı ülkeden ve 45 Rus bölgesinden 120’den fazla moda markası yer alacak. Moda severler için eşsiz bir buluşma noktası olan Moscow Fashion Week’te haute couture'dan hazır giyime kadar çeşitli koleksiyonlar sergilenecek.   Türk tasarımcı Emre Erdemoğlu da Moscow Fashion Week’te ilk defa yer alacak. Kendi markasıyla ün kazanan Emre Erdemoğlu, geleneksel Türk motiflerini çağdaş dokunuşlarla birleştirerek otantik tasarımlarıyla moda severleri etkilemeye hazırlanıyor. Cesur renkleri, karmaşık desenleri ve yenilikçi siluetleriyle tanınan Erdemoğlu hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda etkileyici tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yalnızca podyumlarla sınırlı kalmayıp Kenan Doğulu, Edis, Murat Boz, Kerem Bürsin ve Onur Tuna gibi isimlerin de aralarında bulunduğu Türk yıldızlar için sahne kıyafetleri tasarlayarak geniş kitlelere hitap ediyor.
Türk tasarımcı Emre Erdemoğlu, Moscow Fashion Week’te tasarımlarını ilk kez sergileyecek

 

 

1-8 Mart tarihleri arasında Moskova’da gerçekleşecek Moscow Fashion Week, 10 farklı ülkeden 120 moda markasını bir araya getirecek. Moscow Fashion Week’te Türk tasarımcı Emre Erdemoğlu, geleneksel Türk motiflerini çağdaş dokunuşlarla birleştirerek etkileyici bir koleksiyon sunacak. Moda haftasında Çin, Endonezya, Rusya ve Hindistan gibi ülkelerden de önemli tasarımcılar yer alacak.

 

Moda tutkunları tarafından merakla beklenen Moscow Fashion Week, 1-8 Mart tarihleri arasında moda dünyasını Avrupa’nın en büyük şehri Moskova’da bir araya getirecek. Modernizmin ve gelenekselliğin buluştuğu prestijli etkinlikte, 10 farklı ülkeden ve 45 Rus bölgesinden 120’den fazla moda markası yer alacak. Moda severler için eşsiz bir buluşma noktası olan Moscow Fashion Week’te haute couture'dan hazır giyime kadar çeşitli koleksiyonlar sergilenecek.

 

Türk tasarımcı Emre Erdemoğlu da Moscow Fashion Week’te ilk defa yer alacak. Kendi markasıyla ün kazanan Emre Erdemoğlu, geleneksel Türk motiflerini çağdaş dokunuşlarla birleştirerek otantik tasarımlarıyla moda severleri etkilemeye hazırlanıyor. Cesur renkleri, karmaşık desenleri ve yenilikçi siluetleriyle tanınan Erdemoğlu hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda etkileyici tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yalnızca podyumlarla sınırlı kalmayıp Kenan Doğulu, Edis, Murat Boz, Kerem Bürsin ve Onur Tuna gibi isimlerin de aralarında bulunduğu Türk yıldızlar için sahne kıyafetleri tasarlayarak geniş kitlelere hitap ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.