MORE THAN FRIENDS’İ İLK TERCİH EDEN REYNMEN OLDU

SANAT 03.08.2023 - 08:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1809+ kez okundu.
 

MORE THAN FRIENDS’İ İLK TERCİH EDEN REYNMEN OLDU

  Sokak stiline güçlü bir soluk getiren MORE THAN FRIENDS, standartların ötesine taşıdığı inovatif tasarımları ile moda dünyasına merhaba dedi. Ünlü şarkıcı Reynmen’in konserinde tercih ettiği MORE THAN FRIENDS, özgün tarzı ile otoritelerin beğenisini topladı. “More or Less” mottosuyla yola çıkan markanın ilk koleksiyonu, kreatif dokunuşlar ve fonksiyonellik eşliğinde özgün bir komünite yaratmayı hedefliyor. Her detayında gelecekten izler taşıyan MORE THAN FRIENDS tasarımları, 3 boyutlu detayları, sert boya darbeleri ve transparan dokunuşları ile koleksiyonun DNA’sına dair belirgin ipuçları veriyor. Cinsiyetsizliğin asi tavrını yeni nesil estetik algısına uyarlayan modellerin tümü, kendinden emin, cesur ve kaygısız bir vücut dilini desteklerken, sıra dışı görsel dünyasıyla klişelere meydan okuyor. Sanata dair bütün duyguları bir arada bulunduran parçalar, stilin yanı sıra güven hissini de inşa ediyor. Az ve çok ekseninde ilerleme ilkesini benimseyen MORE THAN FRIENDS, dengeli ve cinsiyetsiz bir disiplini en şeffaf haliyle sunuyor.

 

Sokak stiline güçlü bir soluk getiren MORE THAN FRIENDS, standartların ötesine taşıdığı inovatif tasarımları ile moda dünyasına merhaba dedi. Ünlü şarkıcı Reynmen’in konserinde tercih ettiği MORE THAN FRIENDS, özgün tarzı ile otoritelerin beğenisini topladı.

“More or Less” mottosuyla yola çıkan markanın ilk koleksiyonu, kreatif dokunuşlar ve fonksiyonellik eşliğinde özgün bir komünite yaratmayı hedefliyor. Her detayında gelecekten izler taşıyan MORE THAN FRIENDS tasarımları, 3 boyutlu detayları, sert boya darbeleri ve transparan dokunuşları ile koleksiyonun DNA’sına dair belirgin ipuçları veriyor. Cinsiyetsizliğin asi tavrını yeni nesil estetik algısına uyarlayan modellerin tümü, kendinden emin, cesur ve kaygısız bir vücut dilini desteklerken, sıra dışı görsel dünyasıyla klişelere meydan okuyor. Sanata dair bütün duyguları bir arada bulunduran parçalar, stilin yanı sıra güven hissini de inşa ediyor. Az ve çok ekseninde ilerleme ilkesini benimseyen MORE THAN FRIENDS, dengeli ve cinsiyetsiz bir disiplini en şeffaf haliyle sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.