akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Meysun Mirel’in atık malzemelerden modern sanat teknikleri sergisi

SANAT 05.03.2021 - 22:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2435+ kez okundu.
 

Meysun Mirel’in atık malzemelerden modern sanat teknikleri sergisi

Sanatçı Meysun Mirel’in atık malzemelerden modern sanat teknikleri ile hazırladığı sanatsal çalışmaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Adana’da sergilenecek.

Atık malzemelerden ‘Biz Her Yerdeyiz’ Sergisi Sanatçı Meysun Mirel’in yeni dünya modern sanat tekniklerinden asamblaj sanatı, pouring effect (dökme sanatı), abstrac art (soyut sanat), alcohol ink art (alkol mürekkebi sanatı) ve epoxy ile ilgili hazırladığı sanatsal çalışmalar Adana’lı sanatseverler ile buluşuyor. Modern sanat örnekleriyle görsel algıyı ön plana çıkarmayı hedefleyen Sanatçı, sergisinin içeriği”yeniden düşünmek”, “Doğada ve çevrede bulunan atık malzemelere sanatsal boyut ve işlev kazandırmak” , “Günümüz sosyo ekonomik oluşumlar arasında çağdaş sanat nasıl yorumlanır düşüncesini sanatseverlere kazandırmak”," Kadının iş hayatında ve evinde sürekli yeni üretim yapma anlayışını geliştirmek". Asamblaj tekniği ve diğer tekniklerin , doğadan temin edilen atık malzemeler ile soyut geometrik kurgu, kumaş ve kompozisyon ile güncel nesnelerin birlikte kullanılması sanatsal çalışmaların başlıcaları olarak dikkat çekiyor. Sergiye öğretmenler Cahide Mirel Awchi, Özlem Özkaya, Ülker Boğa ve Eskade Derneği sergiye fikir, malzeme, grafik konularında önemli katkılarda bulundu. Sergi 08 Mart saat 17.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Fuaye salonunda pouring effect workshop çalışması (atölye çalışması) ile açılacak ve 12 Mart’a kadar sergilenecek.
Sanatçı Meysun Mirel’in atık malzemelerden modern sanat teknikleri ile hazırladığı sanatsal çalışmaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Adana’da sergilenecek.

Atık malzemelerden ‘Biz Her Yerdeyiz’ Sergisi

Sanatçı Meysun Mirel’in yeni dünya modern sanat tekniklerinden asamblaj sanatı, pouring effect (dökme sanatı), abstrac art (soyut sanat), alcohol ink art (alkol mürekkebi sanatı) ve epoxy ile ilgili hazırladığı sanatsal çalışmalar Adana’lı sanatseverler ile buluşuyor.

Modern sanat örnekleriyle görsel algıyı ön plana çıkarmayı hedefleyen Sanatçı, sergisinin içeriği”yeniden düşünmek”, “Doğada ve çevrede bulunan atık malzemelere sanatsal boyut ve işlev kazandırmak” , “Günümüz sosyo ekonomik oluşumlar arasında çağdaş sanat nasıl yorumlanır düşüncesini sanatseverlere kazandırmak”," Kadının iş hayatında ve evinde sürekli yeni üretim yapma anlayışını geliştirmek". Asamblaj tekniği ve diğer tekniklerin , doğadan temin edilen atık malzemeler ile soyut geometrik kurgu, kumaş ve kompozisyon ile güncel nesnelerin birlikte kullanılması sanatsal çalışmaların başlıcaları olarak dikkat çekiyor. Sergiye öğretmenler Cahide Mirel Awchi, Özlem Özkaya, Ülker Boğa ve Eskade Derneği sergiye fikir, malzeme, grafik konularında önemli katkılarda bulundu.

Sergi 08 Mart saat 17.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Fuaye salonunda pouring effect workshop çalışması (atölye çalışması) ile açılacak ve 12 Mart’a kadar sergilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.