Mestelina Güzellik Merkezinde güzelliğinizi yeniden keşfedin.

SAĞLIK 07.11.2021 - 20:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1456+ kez okundu.
 

Mestelina Güzellik Merkezinde güzelliğinizi yeniden keşfedin.

" Mestelina kişisel bakım ve güzellik merkezi, indirim kampanyaları ile güne bakımlı başlamak isteyen müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.’’

İşletmeliciğini, Güzellik Uzmanları Yıldız Çelik ve Menekşe Sağır’ın yaptıgı, Mestelina güzellik merkezi Adana'nın Yüreğir ilçesinde müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor. Birçok alanda profesyonel bir şekilde alanında hizmet vermekte olan Mestelina Güzellik merkezinin  Yaptığı İşlemler,  alanında Uzman estetisyen’ler Menekşe Sağır Ve Yıldız Çelik tarafından, hijyen kurallarına uygun olarak yapılmaktadır. Uzman estetisyen’ler Menekşe Sağır Ve Yıldız Çelik, Medikal Ayak bakımı, dermapen, karbon peeling, kimyasal peeling, plasma pen, buz lazer epilasyon, iğneli epilasyon gibi alanlarda yıllardır hizmet vermektedir. Sağır ve Çelik yaptıkları açıklamada; Mestelina güzellik her zaman diğer güzellik merkezlerine oranla, daha uygun fiyatlar sunarken asla kaliteden ödün vermez.Güzellik merkezimize gelen müşterilerimiz farkı bizimle anlayacaklardır derken yaptıkları işlemleri şu şekilde sıraladılar.  Dermapen Ve Plasmapen Dermapen ve plasmapen işlemleri akne izlerini, yaraları, kırışıkları ve cilt üzerindeki renk tonu farklılıklarını gidermek için kullanılır. Dermapen işleminden sonra vücutta kolajen üretimi artmaktadır. Aynı zamanda dermapen ve plasmapenkaza sonrası yüzde oluşan yara izlerinin tedavisinde çok etkili olmayı başarmaktadır. Dermapen sahip olduğu mikro iğnelerle cilt yüzeyini yenilenmesi için uyarır. Plasmapen dermapen’den farklı olarak aktif akne tedavisi ve ben yakma işleminde kullanılabilir. Medikal Ayak Bakımı Ayak bakımı birçok farklı uygulamayı içinde barındırmaktadır. Batık tırnak çekimi, mantar tedavisi, ayaktaki siğillerin tedavisi için sıklıkla tercih edilmektedir. Aynı zamanda güzel bir ayağa sahip olmak isteyen kadınlar ve erkekler tarafından da sıklıkla medikal ayak bakımı yaptırılmaktadır Lazer Epilasyon Ve İğneli Epilasyon Lazer epilasyon vücut bölgesinde istenmeyen tüyleri yok etmede çok etkilidir. Jilet ağda ve tüy dökücü kremlerin aksine tüyleri gittikçe artırmak yerine azaltır. İğneli epilasyon ise genellikle yüz bölgesinde tüyleri yok etmekte kullanılır. Karbon Peeling Ve Kimyasal Peeling Karbon peeling işlemi lazer ile yapılan hızlı ve ağrısız bir işlemdir. Genişlemiş gözenekleri, akne sorunu ve yağlı bir cildi olanlar tarafından tercih edilmektedir. Kimyasal peeling ise lazer kullanılmadan yapılır ve karbon peeling ile aynı sonuçları verir. Egzama ve benzeri rahatsızlıkları olanlara karbon peeling tavsiye edilmez. Dövme Ve Ben Silme Dövme ve ben silme işlemi lazerle yapılır, anestezik krem sürüleceği için acımaz. Ve dövmenin büyüklüğü, ben sayısının fazlalığına göre seans sayısı belirlenir.
" Mestelina kişisel bakım ve güzellik merkezi, indirim kampanyaları ile güne bakımlı başlamak isteyen müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.’’

İşletmeliciğini, Güzellik Uzmanları Yıldız Çelik ve Menekşe Sağır’ın yaptıgı, Mestelina güzellik merkezi Adana'nın Yüreğir ilçesinde müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

Birçok alanda profesyonel bir şekilde alanında hizmet vermekte olan Mestelina Güzellik merkezinin  Yaptığı İşlemler,  alanında Uzman estetisyen’ler Menekşe Sağır Ve Yıldız Çelik tarafından, hijyen kurallarına uygun olarak yapılmaktadır.

Uzman estetisyen’ler Menekşe Sağır Ve Yıldız Çelik, Medikal Ayak bakımı, dermapen, karbon peeling, kimyasal peeling, plasma pen, buz lazer epilasyon, iğneli epilasyon gibi alanlarda yıllardır hizmet vermektedir.

Sağır ve Çelik yaptıkları açıklamada;

Mestelina güzellik her zaman diğer güzellik merkezlerine oranla, daha uygun fiyatlar sunarken asla kaliteden ödün vermez.Güzellik merkezimize gelen müşterilerimiz farkı bizimle anlayacaklardır derken yaptıkları işlemleri şu şekilde sıraladılar. 



Dermapen Ve Plasmapen
Dermapen ve plasmapen işlemleri akne izlerini, yaraları, kırışıkları ve cilt üzerindeki renk tonu farklılıklarını gidermek için kullanılır. Dermapen işleminden sonra vücutta kolajen üretimi artmaktadır. Aynı zamanda dermapen ve plasmapenkaza sonrası yüzde oluşan yara izlerinin tedavisinde çok etkili olmayı başarmaktadır. Dermapen sahip olduğu mikro iğnelerle cilt yüzeyini yenilenmesi için uyarır. Plasmapen dermapen’den farklı olarak aktif akne tedavisi ve ben yakma işleminde kullanılabilir.


Medikal Ayak Bakımı
Ayak bakımı birçok farklı uygulamayı içinde barındırmaktadır. Batık tırnak çekimi, mantar tedavisi, ayaktaki siğillerin tedavisi için sıklıkla tercih edilmektedir. Aynı zamanda güzel bir ayağa sahip olmak isteyen kadınlar ve erkekler tarafından da sıklıkla medikal ayak bakımı yaptırılmaktadır


Lazer Epilasyon Ve İğneli Epilasyon
Lazer epilasyon vücut bölgesinde istenmeyen tüyleri yok etmede çok etkilidir. Jilet ağda ve tüy dökücü kremlerin aksine tüyleri gittikçe artırmak yerine azaltır. İğneli epilasyon ise genellikle yüz bölgesinde tüyleri yok etmekte kullanılır.
Karbon Peeling Ve Kimyasal Peeling
Karbon peeling işlemi lazer ile yapılan hızlı ve ağrısız bir işlemdir. Genişlemiş gözenekleri, akne sorunu ve yağlı bir cildi olanlar tarafından tercih edilmektedir. Kimyasal peeling ise lazer kullanılmadan yapılır ve karbon peeling ile aynı sonuçları verir. Egzama ve benzeri rahatsızlıkları olanlara karbon peeling tavsiye edilmez.


Dövme Ve Ben Silme
Dövme ve ben silme işlemi lazerle yapılır, anestezik krem sürüleceği için acımaz. Ve dövmenin büyüklüğü, ben sayısının fazlalığına göre seans sayısı belirlenir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.