Ayyüce 1
Ali Demirçalı

MediaMarkt, başarılı çalışmaların ödüllendirildiği SMA’da birinci seçildi

EKONOMİ 24.10.2020 - 08:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1153+ kez okundu.
 

MediaMarkt, başarılı çalışmaların ödüllendirildiği SMA’da birinci seçildi

Social Media Awards’ta en iyi Teknoloji Marketi MediaMarkt seçildi   Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt; sosyal medya sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2020’de Teknoloji Marketleri kategorisinin en iyisi seçilerek “Altın Ödüle” layık görüldü. MediaMarkt, üst üste 3 yıldır aynı kategoride birinci seçiliyor.   Türkiye’nin en çok tercih edilen çok kanallı elektronik perakendecisi MediaMarkt, teknolojiseverler için hayata geçirdiği hizmetlerle ödül kazanmaya devam ediyor. Buna göre MediaMarkt Türkiye; Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle düzenlenen, objektif verilere ve jüri değerlendirmesine göre en başarılı çalışmaların ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2020’de faaliyet gösterdiği sektörün en iyisi seçildi ve Teknoloji Marketleri kategorisinde Altın Ödül’ün kazananı oldu. MediaMarkt 3 yıldır üst üste Teknoloji Marketleri kategorisinde birinci seçiliyor.   Çağanur Atay Uçtu “Başarılı olmak için “fark yaratabilmek” gerekiyor”   Değerlendirmede bulunan MediaMarkt Türkiye İcra Komitesi Üyesi, MediaMarkt Türkiye Pazarlama, Kurumsal İletişim ve e-Ticaret Direktörü ve Çağanur Atay Uçtu “MediaMarkt olarak faaliyet gösterdiğimiz alan zor bir sektör çünkü benzer ürünler, farklı kanallarda ve satış noktalarında benzer fiyatlardan satışa sunuluyor, dolayısıyla başarılı olmak için “fark yaratabilmek” gerekiyor. Bunun içinse tüketiciye hem ürünün sunumunda hem de hizmet anlamında daha iyi bir deneyim yaşatmak gerekiyor. Biz de MediaMarkt olarak teknolojiseverlerin hem fiziksel hem de online mağazalarımızda yaşadığı deneyimin olumlu anlamda artması için bu konuyu gündemimizin en üstünde tutuyor ve her geçen gün, bunu daha da iyileştirmek için çalışıyoruz. Tüm bunlar ise tüketiciyi merkeze koymakla başlıyor ki aldığımız bu ödül de bizim, tüketicilerin tercihlerinin merkezinde MediaMarkt’ın olduğunun güzel bir temsili oldu. MediaMarkt olarak tüketici araştırmasına dayalı bu ödüle layık görülmekten dolayı gurur duyuyoruz. Bu başarıda tüm organizasyonumuzun büyük emekleri bulunmaktadır, herkesin emeklerine sağlık”

Social Media Awards’ta en iyi Teknoloji Marketi MediaMarkt seçildi

 

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt; sosyal medya sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2020’de Teknoloji Marketleri kategorisinin en iyisi seçilerek “Altın Ödüle” layık görüldü. MediaMarkt, üst üste 3 yıldır aynı kategoride birinci seçiliyor.

 

Türkiye’nin en çok tercih edilen çok kanallı elektronik perakendecisi MediaMarkt, teknolojiseverler için hayata geçirdiği hizmetlerle ödül kazanmaya devam ediyor. Buna göre MediaMarkt Türkiye; Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle düzenlenen, objektif verilere ve jüri değerlendirmesine göre en başarılı çalışmaların ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2020’de faaliyet gösterdiği sektörün en iyisi seçildi ve Teknoloji Marketleri kategorisinde Altın Ödül’ün kazananı oldu. MediaMarkt 3 yıldır üst üste Teknoloji Marketleri kategorisinde birinci seçiliyor.

 

Çağanur Atay Uçtu “Başarılı olmak için “fark yaratabilmek” gerekiyor”

 

Değerlendirmede bulunan MediaMarkt Türkiye İcra Komitesi Üyesi, MediaMarkt Türkiye Pazarlama, Kurumsal İletişim ve e-Ticaret Direktörü ve Çağanur Atay Uçtu “MediaMarkt olarak faaliyet gösterdiğimiz alan zor bir sektör çünkü benzer ürünler, farklı kanallarda ve satış noktalarında benzer fiyatlardan satışa sunuluyor, dolayısıyla başarılı olmak için “fark yaratabilmek” gerekiyor. Bunun içinse tüketiciye hem ürünün sunumunda hem de hizmet anlamında daha iyi bir deneyim yaşatmak gerekiyor. Biz de MediaMarkt olarak teknolojiseverlerin hem fiziksel hem de online mağazalarımızda yaşadığı deneyimin olumlu anlamda artması için bu konuyu gündemimizin en üstünde tutuyor ve her geçen gün, bunu daha da iyileştirmek için çalışıyoruz. Tüm bunlar ise tüketiciyi merkeze koymakla başlıyor ki aldığımız bu ödül de bizim, tüketicilerin tercihlerinin merkezinde MediaMarkt’ın olduğunun güzel bir temsili oldu. MediaMarkt olarak tüketici araştırmasına dayalı bu ödüle layık görülmekten dolayı gurur duyuyoruz. Bu başarıda tüm organizasyonumuzun büyük emekleri bulunmaktadır, herkesin emeklerine sağlık”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.