Malatya'da torbacılara darbe: 16 bin 284 sentetik hap ele geçirildi

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.01.2024 - 16:35, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:30 757+ kez okundu.
 

Malatya'da torbacılara darbe: 16 bin 284 sentetik hap ele geçirildi

MALATYA (PHA) - Malatya'da, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen kapsamlı operasyonda batı illerinden Malatya'ya getirilecek büyük miktarda uyuşturucu madde taşınacağı bilgisini aldı.

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda önemli miktarda sentetik ecza hap, esrar maddesi, hassas terazi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan aramalarda toplamda 16 bin 284 adet sentetik ecza hap, 0,99 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ve Browning marka 9*19 mm çapında ruhsatsız tabanca bulundu. Operasyonla ilgili olarak R.E ve A.U isimli şahıslar, Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi uyarınca uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan işleme tabi tutularak adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, batı illerinden kaçak olarak getirilen uyuşturucu maddenin ele geçirilmesinin önemli bir başarı olduğu vurgulandı. Kaynak : PHA
MALATYA (PHA) - Malatya'da, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen kapsamlı operasyonda batı illerinden Malatya'ya getirilecek büyük miktarda uyuşturucu madde taşınacağı bilgisini aldı.

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda önemli miktarda sentetik ecza hap, esrar maddesi, hassas terazi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yapılan aramalarda toplamda 16 bin 284 adet sentetik ecza hap, 0,99 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ve Browning marka 9*19 mm çapında ruhsatsız tabanca bulundu. Operasyonla ilgili olarak R.E ve A.U isimli şahıslar, Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi uyarınca uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan işleme tabi tutularak adli makamlara sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, batı illerinden kaçak olarak getirilen uyuşturucu maddenin ele geçirilmesinin önemli bir başarı olduğu vurgulandı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.