“Makine Halüsinasyonları: Mercan Rüyaları” Sergisi

SANAT 16.04.2024 - 17:00, Güncelleme: 16.04.2024 - 17:12 639 kez okundu.
 

“Makine Halüsinasyonları: Mercan Rüyaları” Sergisi

Ünlü Tasarımcı ve Medya Sanatçısı olan Refik Anadol’un dijital sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

 Kültür ve Turizm Bakanlığınca 16 şehirde düzenlenen ve 8 ay boyunca sürecek “Kültür Yolu Festivali’’nin ilk durağı olan Adana’da ‘’Portakal Çiçeği Karnavalı’’yla birlikte kültür-sanat etkinlikleri sürüyor. Adana’da 13-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Portakal Çiçeği Festivali’nde sergiden konsere, yarışmalardan yemek tanıtımlarına kadar birçok etkinlik yer alıyor. Kentte farklı mekanlarda devam eden sergilerden Ünlü Tasarımcı ve Medya Sanatçısı olan Refik Anadol’un “Makine Halüsinasyonları: Mercan Rüyaları” adlı dijital sergisi vatandaşlar  tarafından yoğun ilgi görüyor. 13 Nisan’da başlayan ve 21 Nisan’a kadar sürecek olan karnaval boyunca açık olacak sergi, Adana Kuruköprü Anıt Müzesi ve Adana Genel Evi içerisinde 08.30-17.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık olacak.  
Ünlü Tasarımcı ve Medya Sanatçısı olan Refik Anadol’un dijital sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

 Kültür ve Turizm Bakanlığınca 16 şehirde düzenlenen ve 8 ay boyunca sürecek “Kültür Yolu Festivali’’nin ilk durağı olan Adana’da ‘’Portakal Çiçeği Karnavalı’’yla birlikte kültür-sanat etkinlikleri sürüyor.

Adana’da 13-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Portakal Çiçeği Festivali’nde sergiden konsere, yarışmalardan yemek tanıtımlarına kadar birçok etkinlik yer alıyor. Kentte farklı mekanlarda devam eden sergilerden Ünlü Tasarımcı ve Medya Sanatçısı olan Refik Anadol’un “Makine Halüsinasyonları: Mercan Rüyaları” adlı dijital sergisi vatandaşlar  tarafından yoğun ilgi görüyor.

13 Nisan’da başlayan ve 21 Nisan’a kadar sürecek olan karnaval boyunca açık olacak sergi, Adana Kuruköprü Anıt Müzesi ve Adana Genel Evi içerisinde 08.30-17.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık olacak.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.