MAHABHUTA İLE “MAT”A DAVET EDİLİYORSUNUZ

YAŞAM 28.04.2021 - 08:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1472+ kez okundu.
 

MAHABHUTA İLE “MAT”A DAVET EDİLİYORSUNUZ

ÇETİN ÇETİNTAŞ “ELEMENT SERİSİ MAHABHUTA” İLE “MAT”A DAVET EDİYOR

Çetin Çetintaş YouTube kanalında, “Mahabhuta: Element Serisi” ne başladı. 26 Nisan’dan itibaren elementlerin büyülü dünyasında, 108 gün boyunca elementleri pratik edeceği çalışmaları ile yeni videolar yayınlayacak. Yogayı bir yaşam biçimine dönüştürmek isteyen herkese önderlik eden Çetin Çetintaş, büyük bir prodüksiyon ve emekle gerçekleştirdiği yeni “Mahabhuta: Element Serisi” tüm takipçileriyle buluşturdu. 26 Nisan günü Çetin Çetintaş’ın YouTube kanalında başlayan yeni Element Serisi Mahabhuta, 108 günlük bir yolculuk sunacak. Pratik etmekle kalmayıp elementlerin anlatıldığı kurs videolarıyla da geniş kapsamlı bir yolculuğun kapılarını aralayacak olan Çetintaş, ateş, toprak, hava ve su elementlerinden sonra ise Mahabhuta çalışmasıyla da dört elementi aynı anda çalıştırarak elementleri dengeye çağırmanın pratiğini öğretecek. Seri boyunca Çetin Çetintaş’a eşlik edecek diğer hocalar arasında ise Ceyda Saltadal, Burcu Sevgi Genç, Seval Ayyildiz, Onur Çifçi ve Murat Öztürk yer alıyor. “Mahabhuta: Element Serisi” Güç ve Farkındalık Uyandıracak Eski element serisinin “ateş, toprak, hava ve su”yu aynı anda çalışmaya uygun bir yapısı olmadığı için “Yeni Element Serisi”ne geçileceğini söyleyen Çetin Çetintaş, bununla birlikte “mahabhuta” çalışmanın da mümkün olabileceğini belirtiyor. “Dört elementi çalışmak muazzam bir güç ve farkındalık uyandırmaya yardımcı oluyor” diyen Çetintaş, yeni serinin ise yogayla ilgilenen herkese hitap ettiğine vurgu yaptı. Seriye başlayacakları derin bir enerji çalışmasının beklediğini de ifade eden Çetintaş, herkes için sistemi ve matematiği çalıştırmak adına seride bazı değişimler yaptıklarının altını çizdi. 2021’in hava döneminin yılı olduğunu da sözlerine ekleyen Çetintaş, “Bu dönemde bir şeylerin değişmesi ve daha orijinal bir şekilde yeni bir sürümle ortaya çıkması bu dönemin gerekliliği. Bundan dolayı da alternatif bir element serisi çıkararak biraz daha güncellemek istedim” dedi.  İçindeki Potansiyeli Çıkarmaya Davet Ediyor Çetin Çetintaş yeni element serisi Mahabhuta’da elementleri tek tek anlattığı ders videoları ve bunun yanı sıra pratik yapmaya yardımcı olacak videolar yer alacak. “Mahabhuta: Element Serisi” sırasıyla 21 gün ateş, 40 gün toprak, 21 gün hava ve 18 gün su elementinin pratik edileceği video içerikleri olacak. 100 günün sonunda da 8 gün boyunca dört elementin bir arada pratik edileceği Mahabhuta çalışması olacak. Mahabhuta çalışmasını uygulayanlar, içindeki potansiyeli ortaya çıkarma fırsatı bularak yaşam kalitesini artıracak. 26 Nisan’da başlayan ve 108 gün sürecek Mahabhuta Element Serisi, Çetin Çetintaş’ın YouTube kanalından takip edilebilir.  
ÇETİN ÇETİNTAŞ “ELEMENT SERİSİ MAHABHUTA” İLE “MAT”A DAVET EDİYOR

Çetin Çetintaş YouTube kanalında, “Mahabhuta: Element Serisi” ne başladı. 26 Nisan’dan itibaren elementlerin büyülü dünyasında, 108 gün boyunca elementleri pratik edeceği çalışmaları ile yeni videolar yayınlayacak.

Yogayı bir yaşam biçimine dönüştürmek isteyen herkese önderlik eden Çetin Çetintaş, büyük bir prodüksiyon ve emekle gerçekleştirdiği yeni “Mahabhuta: Element Serisi” tüm takipçileriyle buluşturdu. 26 Nisan günü Çetin Çetintaş’ın YouTube kanalında başlayan yeni Element Serisi Mahabhuta, 108 günlük bir yolculuk sunacak. Pratik etmekle kalmayıp elementlerin anlatıldığı kurs videolarıyla da geniş kapsamlı bir yolculuğun kapılarını aralayacak olan Çetintaş, ateş, toprak, hava ve su elementlerinden sonra ise Mahabhuta çalışmasıyla da dört elementi aynı anda çalıştırarak elementleri dengeye çağırmanın pratiğini öğretecek. Seri boyunca Çetin Çetintaş’a eşlik edecek diğer hocalar arasında ise Ceyda Saltadal, Burcu Sevgi Genç, Seval Ayyildiz, Onur Çifçi ve Murat Öztürk yer alıyor.

“Mahabhuta: Element Serisi” Güç ve Farkındalık Uyandıracak

Eski element serisinin “ateş, toprak, hava ve su”yu aynı anda çalışmaya uygun bir yapısı olmadığı için “Yeni Element Serisi”ne geçileceğini söyleyen Çetin Çetintaş, bununla birlikte “mahabhuta” çalışmanın da mümkün olabileceğini belirtiyor. “Dört elementi çalışmak muazzam bir güç ve farkındalık uyandırmaya yardımcı oluyor” diyen Çetintaş, yeni serinin ise yogayla ilgilenen herkese hitap ettiğine vurgu yaptı. Seriye başlayacakları derin bir enerji çalışmasının beklediğini de ifade eden Çetintaş, herkes için sistemi ve matematiği çalıştırmak adına seride bazı değişimler yaptıklarının altını çizdi. 2021’in hava döneminin yılı olduğunu da sözlerine ekleyen Çetintaş, “Bu dönemde bir şeylerin değişmesi ve daha orijinal bir şekilde yeni bir sürümle ortaya çıkması bu dönemin gerekliliği. Bundan dolayı da alternatif bir element serisi çıkararak biraz daha güncellemek istedim” dedi. 

İçindeki Potansiyeli Çıkarmaya Davet Ediyor

Çetin Çetintaş yeni element serisi Mahabhuta’da elementleri tek tek anlattığı ders videoları ve bunun yanı sıra pratik yapmaya yardımcı olacak videolar yer alacak. “Mahabhuta: Element Serisi” sırasıyla 21 gün ateş40 gün toprak21 gün hava ve 18 gün su elementinin pratik edileceği video içerikleri olacak. 100 günün sonunda da 8 gün boyunca dört elementin bir arada pratik edileceği Mahabhuta çalışması olacak. Mahabhuta çalışmasını uygulayanlar, içindeki potansiyeli ortaya çıkarma fırsatı bularak yaşam kalitesini artıracak.

26 Nisan’da başlayan ve 108 gün sürecek Mahabhuta Element Serisi, Çetin Çetintaş’ın YouTube kanalından takip edilebilir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.