Magdeburger Sigorta, İstanbul'da İş Ortaklarıyla Buluştu

EKONOMİ 27.04.2024 - 07:30, Güncelleme: 27.04.2024 - 07:30 364 kez okundu.
 

Magdeburger Sigorta, İstanbul'da İş Ortaklarıyla Buluştu

Magdeburger Sigorta İstanbul’da Başarı Hedeflerini Paylaştı

  Türkiye'de sigortacılık sektörünün köklü şirketlerinden Magdeburger Sigorta, “Bölgeler Buluşması” toplantıları kapsamında İstanbul Avrupa Bölgesi’ndeki iş ortaklarıyla bir araya geldi. Buluşmada sektörün güncel durumu ve Magdeburger Sigorta'nın geleceğe yönelik planları çok yönlü olarak ele alındı. Toplantıda Magdeburger Sigorta’nın bağlı olduğu Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan da söz aldı. Hancan, şirketin sermayedarı olarak acentelere güven verdi. Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nin Genel Koordinatörü Vahap Munyar da katılımcılarla güncel ekonomi hakkında bilgiler paylaşarak, ekonomi alanında gelen soruları cevapladı. Bölgeler Buluşması toplantı serisinin sekizincisi İstanbul ‘Anadolu Bölgesi’ne yönelik olarak Ataşehir’de gerçekleşecek.  “Pazar payımızı artırarak güçleniyoruz” Magdeburger Sigorta'nın Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Magdeburger Sigorta olarak pazarın üzerinde büyümeye devam ediyoruz. Sizlerin de katkısıyla daha da güçlenerek, pazarda öncü bir konuma ulaşma hedefimize doğru emin adımlarla gidiyoruz" dedi. Şirketin temel prensibinin müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan Hancıoğlu, "Müşteri memnuniyetini sağlamak için sizlerden gelen geri bildirimler bizim için çok değerlidir. İstekleriniz, fikirleriniz ve talepleriniz, stratejilerimizi belirlemede büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu. Ayrıca, sayısı 2.000’e varan acenteler ile güçlü bir iş birliği içinde olduklarını, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı ve pazarda daha güçlü bir konum elde etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Hancıoğlu, "Hep birlikte hedefimiz 5 yıl içerisinde ilk 10 sigorta firması arasında yer almayı zorlamaktır." diye konuştu.
Magdeburger Sigorta İstanbul’da Başarı Hedeflerini Paylaştı

 

Türkiye'de sigortacılık sektörünün köklü şirketlerinden Magdeburger Sigorta, “Bölgeler Buluşması” toplantıları kapsamında İstanbul Avrupa Bölgesi’ndeki iş ortaklarıyla bir araya geldi. Buluşmada sektörün güncel durumu ve Magdeburger Sigorta'nın geleceğe yönelik planları çok yönlü olarak ele alındı. Toplantıda Magdeburger Sigorta’nın bağlı olduğu Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan da söz aldı. Hancan, şirketin sermayedarı olarak acentelere güven verdi. Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nin Genel Koordinatörü Vahap Munyar da katılımcılarla güncel ekonomi hakkında bilgiler paylaşarak, ekonomi alanında gelen soruları cevapladı. Bölgeler Buluşması toplantı serisinin sekizincisi İstanbul ‘Anadolu Bölgesi’ne yönelik olarak Ataşehir’de gerçekleşecek. 

“Pazar payımızı artırarak güçleniyoruz”

Magdeburger Sigorta'nın Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “ Magdeburger Sigorta " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Magdeburger Sigorta olarak pazarın üzerinde büyümeye devam ediyoruz. Sizlerin de katkısıyla daha da güçlenerek, pazarda öncü bir konuma ulaşma hedefimize doğru emin adımlarla gidiyoruz" dedi. Şirketin temel prensibinin müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan Hancıoğlu, "Müşteri memnuniyetini sağlamak için sizlerden gelen geri bildirimler bizim için çok değerlidir. İstekleriniz, fikirleriniz ve talepleriniz, stratejilerimizi belirlemede büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu. Ayrıca, sayısı 2.000’e varan acenteler ile güçlü bir iş birliği içinde olduklarını, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı ve pazarda daha güçlü bir konum elde etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Hancıoğlu, "Hep birlikte hedefimiz 5 yıl içerisinde ilk 10 sigorta firması arasında yer almayı zorlamaktır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.