M1 ADANA’NIN YAZ ETKİNLİKLERİ SERİNLETECEK.

KÜLTÜR 01.07.2021 - 08:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1536+ kez okundu.
 

M1 ADANA’NIN YAZ ETKİNLİKLERİ SERİNLETECEK.

Farklı ve üstün avantajları ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor. Yaz dönemi boyunca ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikler ve gerçekleştirdiği kampanyalar ile fark yaratıyor.

M1 ADANA’NIN YAZ ETKİNLİKLERİ SERİNLETECEK.     Farklı ve üstün avantajları ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor. Yaz dönemi boyunca ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikler ve gerçekleştirdiği kampanyalar ile fark yaratıyor.   Kurulduğu günden bu yana Adanalıların alışveriş ve eğlencede değişmeyen adresi M1 Adana AVM , bu yaz boyunca da  hafta içi ve hafta sonlarında yetişkinler, gençler ve çocuklar için düzenlediği çeşitli spor, müzik ve eğitici etkinliklerle Adana'nın sosyal yaşantısına renk katmaya devam edecek. 19 Haziran’da başlayan canlı müzik etkinliği yaz boyunca her hafta sonu 18:30-20:00 saatleri arasında yaz boyunca devam edecek. Ayrıca  Kurban bayramın da akustik canlı müzik programı bayram boyunca her gün gerçekleştirilecek. Erol Güncek eşliğinde Açık Havada spor etkinlikleri… 01 Temmuz Perşembe gününden itibaren Ağustos sonuna kadar her hafta Salı ve Perşembe günleri açık havada spor etkinliği yaz boyunca en çok ilgi görecek etkinliklerden biri olacak. Alanında uzman eğitmen Erol Güncek eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler başvuru ile sınırlı sayıda kişinin katılımı ile yapılacaktır. Bu eğlence ve sporun bir arada olduğu gençler ve yetişkinlere yönelik program içerisinde “zumba” , “fonksiyonel antrenman”, “Sandalye ile antrenman”, “su şişesi ile antrenman” yanında boy eğlenceli aktiviteler M1 Adana ziyaretçilerini bekliyor.     Temmuz-Ağustos boyunca her hafta sonu Çocuk Atölyeleri.    M1 Adana, düzenlediği atölye çalışmaları ile de minik konuklarının hayal dünyalarının sınırlarını zorlamalarına imkan tanıyor. Bu yaz M1 Adana’da Çocuklar Çocuk Atölyesi'nde kendi oyuncaklarını tasarlayacak. Minikler Atölyelerde uzman eğitmenler eşliğinde eğlenceli saatler geçirirken, aileleri de M1 Adana’da kaliteli ve keyifli alışverişin tadını çıkaracak. 2 ay boyunca her hafta sonu 14:00 - 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölye çalışmalarından, M1 Adana'nın mobil uygulamasını telefonuna indiren tüm ailelerin 4-12 yaş gurubundaki çocukları ücretsiz faydalanabilecek. M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de  kurulduğu günden bu yana ziyaretçilerimizi  eğitim ,sosyal içerikli aktiviteler ,organizasyonlar yanında  eğlendirici aktiviteler ile  yıl boyunca buluşturuyoruz. Bu yaz boyunca da yetişkinler, gençler ve çocuklarımızı unutmadık. Bir yılı aşkın süredir adeta hapis gibi yaşadığımız Kovid tedbirleri dönemi sonrası 7’den, 70’e bunalan halkımızın yaz süresince bu etkinliklere katılarak normalleşmeye adım atmasına  sunacağımız katkımız bizi mutlu edecektir.” Dedi.
Farklı ve üstün avantajları ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor. Yaz dönemi boyunca ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikler ve gerçekleştirdiği kampanyalar ile fark yaratıyor.

M1 ADANA’NIN YAZ ETKİNLİKLERİ SERİNLETECEK.

    Farklı ve üstün avantajları ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor. Yaz dönemi boyunca ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikler ve gerçekleştirdiği kampanyalar ile fark yaratıyor.

  Kurulduğu günden bu yana Adanalıların alışveriş ve eğlencede değişmeyen adresi M1 Adana AVM , bu yaz boyunca da  hafta içi ve hafta sonlarında yetişkinler, gençler ve çocuklar için düzenlediği çeşitli spor, müzik ve eğitici etkinliklerle Adana'nın sosyal yaşantısına renk katmaya devam edecek.

19 Haziran’da başlayan canlı müzik etkinliği yaz boyunca her hafta sonu 18:30-20:00 saatleri arasında yaz boyunca devam edecek. Ayrıca  Kurban bayramın da akustik canlı müzik programı bayram boyunca her gün gerçekleştirilecek.

Erol Güncek eşliğinde Açık Havada spor etkinlikleri…

01 Temmuz Perşembe gününden itibaren Ağustos sonuna kadar her hafta Salı ve Perşembe günleri açık havada spor etkinliği yaz boyunca en çok ilgi görecek etkinliklerden biri olacak. Alanında uzman eğitmen Erol Güncek eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler başvuru ile sınırlı sayıda kişinin katılımı ile yapılacaktır. Bu eğlence ve sporun bir arada olduğu gençler ve yetişkinlere yönelik program içerisinde “zumba” , “fonksiyonel antrenman”, “Sandalye ile antrenman”, “su şişesi ile antrenman” yanında boy eğlenceli aktiviteler M1 Adana ziyaretçilerini bekliyor.  

 

Temmuz-Ağustos boyunca her hafta sonu Çocuk Atölyeleri.   

M1 Adana, düzenlediği atölye çalışmaları ile de minik konuklarının hayal dünyalarının sınırlarını zorlamalarına imkan tanıyor. Bu yaz M1 Adana’da Çocuklar Çocuk Atölyesi'nde kendi oyuncaklarını tasarlayacak. Minikler Atölyelerde uzman eğitmenler eşliğinde eğlenceli saatler geçirirken, aileleri de M1 Adana’da kaliteli ve keyifli alışverişin tadını çıkaracak. 2 ay boyunca her hafta sonu 14:00 - 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölye çalışmalarından, M1 Adana'nın mobil uygulamasını telefonuna indiren tüm ailelerin 4-12 yaş gurubundaki çocukları ücretsiz faydalanabilecek.

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de  kurulduğu günden bu yana ziyaretçilerimizi  eğitim ,sosyal içerikli aktiviteler ,organizasyonlar yanında  eğlendirici aktiviteler ile  yıl boyunca buluşturuyoruz. Bu yaz boyunca da yetişkinler, gençler ve çocuklarımızı unutmadık. Bir yılı aşkın süredir adeta hapis gibi yaşadığımız Kovid tedbirleri dönemi sonrası 7’den, 70’e bunalan halkımızın yaz süresince bu etkinliklere katılarak normalleşmeye adım atmasına  sunacağımız katkımız bizi mutlu edecektir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.