LES BENJAMINS ADANA’DA İLK POP-UP MAĞAZASINI AÇTI

YAŞAM 03.04.2024 - 07:25, Güncelleme: 03.04.2024 - 07:25 623 kez okundu.
 

LES BENJAMINS ADANA’DA İLK POP-UP MAĞAZASINI AÇTI

Tasarımlarında hikayeleri, kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak günümüz sokak modasına yansıtan LES BENJAMINS, Adana'daki ilk pop-up mağazasını ESAS 01 BURDA AVM’de açtı.

    İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası LES BENJAMINS, Adana’daki ilk mağazasını Esas 01 Burda AVM’de açtı. Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın'ın liderliğinde, ilham dolu koleksiyonlarıyla dikkat çeken marka, Adana’nın moda sahnesine yepyeni bir soluk getiriyor.   Seyhan’daki AVM’nin zemin katında bulunan pop-up mağaza, markanın lüks sokak giyimindeki iddiasını en etkileyici şekilde yansıtıyor. Bünyamin Aydın'ın kreatif yönlendirmesiyle tasarlanan yeni mağaza, LES BENJAMINS'in kültürel zenginliğini ve sokak modasındaki benzersiz konumunu sevenleriyle buluşturuyor.
Tasarımlarında hikayeleri, kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak günümüz sokak modasına yansıtan LES BENJAMINS, Adana'daki ilk pop-up mağazasını ESAS 01 BURDA AVM’de açtı.

 

 

İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası LES BENJAMINS, Adana’daki ilk mağazasını Esas 01 Burda AVM’de açtı. Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın'ın liderliğinde, ilham dolu koleksiyonlarıyla dikkat çeken marka, Adana’nın moda sahnesine yepyeni bir soluk getiriyor.

 

Seyhan’daki AVM’nin zemin katında bulunan pop-up mağaza, markanın lüks sokak giyimindeki iddiasını en etkileyici şekilde yansıtıyor. Bünyamin Aydın'ın kreatif yönlendirmesiyle tasarlanan yeni mağaza, LES BENJAMINS'in kültürel zenginliğini ve sokak modasındaki benzersiz konumunu sevenleriyle buluşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.