Kuru Kepek Sorunu Bitiyor

YAŞAM 08.01.2021 - 07:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2480+ kez okundu.
 

Kuru Kepek Sorunu Bitiyor

Ducray Squanorm Sec Şampuan’la  Kuru Kepek Sorunu Bitiyor   Avrupa’nın 1 numaralı* eczane saç bakım markası Ducray’in, kuru kepek problemlerine karşı özel olarak geliştirdiği Squanorm Sec Kuru Kepek Karşıtı Şampuan, kuru saçlı derdeki kepeği ve kuruluğa bağlı kaşıntıyı azaltırken saç derisini yatıştırıyor ve nemlendiriyor.   Squanorm Sec Kuru Kepek Karşıtı Şampuan, OECD 301B uluslararası standardına uygun Biyoçözünür içeriği ve boyalı saçlar için uygun formülü ile ilk uygulamadan itibaren kuru kepeği azaltıyor, saç derisini yatıştırıyor ve nemlendiriyor.      Etkili sonuç elde etmek için saç derisinde 2-3 dakika bekletilmesi ve iyice durulanması gereken Squanorm Sec Kuru Kepek Karşıtı Şampuan’ın 4 hafta boyunca haftada 2-3 kez uygulanması gerekiyor.   Pierre Fabre hakkında: Vizyon sahibi bir eczacı botanikçi ve tutku dolu bir girişimci olan Mösyö Pierre Fabre’nin, 1951 yılında kurduğu eczane, bugün Onkoloji, Kadın Sağlığı, Üroloji, Tüketici Sağlığı ve Dermokozmetik alanlarında faaliyet gösteren, uluslararası şirketler grubuna dönüşmüştür. Pierre Fabre Laboratuvarları, Avrupa’nın en büyük ikinci bağımsız özel ilaç laboratuvarı olarak hizmet vermektedir. Ürünlerini geliştirirken doğanın sunduklarını kullanan gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile geniş kapsamlı sosyal sorumluluk projelerinde kullanan grubun bu çalışmaları, Eccocert tarafından Mükemmel sertifikası ile derecelendirilmiştir. Köklerinden ve değerlerinden hiç kopmadan dünyaya açılan Pierre Fabre Grubu, gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile özellikle Afrika ve Uzakdoğu’daki projelerde insanlara sağlık götürmek için ayırır. Grup, her yıl elde ettiği karın anlamlı bir kısmını, Onkoloji ve Dermatoloji alanlarında yürütmekte olduğu Ar&Ge çalışmalarına aktarmaktadır. Pierre Fabre; her türlü güzelliğin öncelikle sağlıktan geçmesi gerektiğinin bilinciyle hareket eder; bunun yanında botanikçi kimliği sayesinde ürünlerini en doğal yöntemlerle geliştirir.

Ducray Squanorm Sec Şampuan’la

 Kuru Kepek Sorunu Bitiyor

 

Avrupa’nın 1 numaralı* eczane saç bakım markası Ducray’in, kuru kepek problemlerine karşı özel olarak geliştirdiği Squanorm Sec Kuru Kepek Karşıtı Şampuan, kuru saçlı derdeki kepeği ve kuruluğa bağlı kaşıntıyı azaltırken saç derisini yatıştırıyor ve nemlendiriyor.

 

Squanorm Sec Kuru Kepek Karşıtı Şampuan, OECD 301B uluslararası standardına uygun Biyoçözünür içeriği ve boyalı saçlar için uygun formülü ile ilk uygulamadan itibaren kuru kepeği azaltıyor, saç derisini yatıştırıyor ve nemlendiriyor. 

 

 

Etkili sonuç elde etmek için saç derisinde 2-3 dakika bekletilmesi ve iyice durulanması gereken Squanorm Sec Kuru Kepek Karşıtı Şampuan’ın 4 hafta boyunca haftada 2-3 kez uygulanması gerekiyor.

 

Pierre Fabre hakkında: Vizyon sahibi bir eczacı botanikçi ve tutku dolu bir girişimci olan Mösyö Pierre Fabre’nin, 1951 yılında kurduğu eczane, bugün Onkoloji, Kadın Sağlığı, Üroloji, Tüketici Sağlığı ve Dermokozmetik alanlarında faaliyet gösteren, uluslararası şirketler grubuna dönüşmüştür. Pierre Fabre Laboratuvarları, Avrupa’nın en büyük ikinci bağımsız özel ilaç laboratuvarı olarak hizmet vermektedir. Ürünlerini geliştirirken doğanın sunduklarını kullanan gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile geniş kapsamlı sosyal sorumluluk projelerinde kullanan grubun bu çalışmaları, Eccocert tarafından Mükemmel sertifikası ile derecelendirilmiştir. Köklerinden ve değerlerinden hiç kopmadan dünyaya açılan Pierre Fabre Grubu, gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile özellikle Afrika ve Uzakdoğu’daki projelerde insanlara sağlık götürmek için ayırır. Grup, her yıl elde ettiği karın anlamlı bir kısmını, Onkoloji ve Dermatoloji alanlarında yürütmekte olduğu Ar&Ge çalışmalarına aktarmaktadır. Pierre Fabre; her türlü güzelliğin öncelikle sağlıktan geçmesi gerektiğinin bilinciyle hareket eder; bunun yanında botanikçi kimliği sayesinde ürünlerini en doğal yöntemlerle geliştirir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.