"Küresel onur sertifikası En Yakıt'ın oldu"

DÜNYA 06.10.2023 - 15:44, Güncelleme: 06.10.2023 - 15:44 1150+ kez okundu.
 

"Küresel onur sertifikası En Yakıt'ın oldu"

"En Yakıt'ın öncü rolü, global sertifikayla taçlandı"

Küresel ölçekte prestij nişanı olarak gösterilen Great Place To Work Sertifikası, Türkiye'nin ilk elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan En Yakıt A.Ş.'nin oldu. Dünya genelinde geçerliliğe sahip sertifikayı almanın gururu ve onurunu yaşadıklarını belirten En Yakıt A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Şenses, "Şirket olarak her alanda öncü olma misyonuyla yenilikçiliğin ve farkındalığın peşini bırakmıyoruz. Üstün özelliklere sahip başarılı ekibimizin büyük gayretiyle aldığımız global ölçekli bu sertifika yolumuza ışık tutacak, yeni hedeflere hızla ilerleyeceğiz" dedi. "GLOBAL STANDART" Türkiye'de elektrikli araç şarj ağı yatırımlarını hızla arttıran En Yakıt A.Ş., sektöre getirdiği yenilik ve ilklere üstün performansla devam ederken, tüm dünyada geçerliliği olan ve küresel sektör piyasasında saygınlığın ve gururun işareti olarak gösterilen Great Place To Work Sertifikası'nın da sahibi oldu. Türkiye'de öncü rolü ve yenilikçi karakteriyle sektörde çok büyük fark yaratan En Yakıt A.Ş.'nin kuruluş ve hizmet üretme misyonu çerçevesinde aldığı sertifika, yeni hedeflerin de işaret fişeği olarak tanımlandı. Onur verici bu sertifikayla birlikte eşiği çok aştıklarını, globalleşen dünyada artık çok daha büyük bir standarda kavuştuklarını bildiren En Yakıt A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Şenses, "Yenilikçiliğin fark yarattığı, öncü rolümüzün yolumuzu açtığı bu dönemde ve gelecekte daha iyiye ulaşmak için kararlılıkla çabamız sürecek. Sektörümüz, ülkemiz, ülke ekonomimiz, şirketimiz ve halkımız için çok önemli bir kazanım elde ettik. Ne mutlu bize. Bu başarıda emeği bulunan ailemiz olan çalışma arkadaşlarımızın hepsine minnettarız" diye konuştu. "SORUMLULUĞUMUZ VE KARARLILIĞIMIZ BÜYÜDÜ" İş dünyası liderleri, araştırma kurumları, sektör paydaşları ve kamuoyu için Great Place To Work Sertifikası'nın çok büyük bir standart olduğuna dikkat çeken En Yakıt A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Şenses, "Her yıl 90'dan fazla ülkede farklı büyüklük, sektör, olgunluk ve yapıdaki binlerce kuruluştan 16 milyondan fazla çalışanı temsil eden Great Place To Work Sertifikası, artık sorumluluğumuzu daha da arttırdı, inancımızı büyüttü ve azmimizi yükseltti. Şimdi daha büyük gayret ve emekle Türkiye'de ilklerin öncüsü olan En Yakıt A.Ş., yeni öyküleri yazmanın çabasını büyütecek. Bundan sadece mutluluk duyuyoruz. Bu onur hepimizin" açıklamasında bulundu.
"En Yakıt'ın öncü rolü, global sertifikayla taçlandı"




Küresel ölçekte prestij nişanı olarak gösterilen Great Place To Work Sertifikası, Türkiye'nin ilk elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan En Yakıt A.Ş.'nin oldu. Dünya genelinde geçerliliğe sahip sertifikayı almanın gururu ve onurunu yaşadıklarını belirten En Yakıt A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Şenses, "Şirket olarak her alanda öncü olma misyonuyla yenilikçiliğin ve farkındalığın peşini bırakmıyoruz. Üstün özelliklere sahip başarılı ekibimizin büyük gayretiyle aldığımız global ölçekli bu sertifika yolumuza ışık tutacak, yeni hedeflere hızla ilerleyeceğiz" dedi.

"GLOBAL STANDART"

Türkiye'de elektrikli araç şarj ağı yatırımlarını hızla arttıran En Yakıt A.Ş., sektöre getirdiği yenilik ve ilklere üstün performansla devam ederken, tüm dünyada geçerliliği olan ve küresel sektör piyasasında saygınlığın ve gururun işareti olarak gösterilen Great Place To Work Sertifikası'nın da sahibi oldu. Türkiye'de öncü rolü ve yenilikçi karakteriyle sektörde çok büyük fark yaratan En Yakıt A.Ş.'nin kuruluş ve hizmet üretme misyonu çerçevesinde aldığı sertifika, yeni hedeflerin de işaret fişeği olarak tanımlandı. Onur verici bu sertifikayla birlikte eşiği çok aştıklarını, globalleşen dünyada artık çok daha büyük bir standarda kavuştuklarını bildiren En Yakıt A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Şenses, "Yenilikçiliğin fark yarattığı, öncü rolümüzün yolumuzu açtığı bu dönemde ve gelecekte daha iyiye ulaşmak için kararlılıkla çabamız sürecek. Sektörümüz, ülkemiz, ülke ekonomimiz, şirketimiz ve halkımız için çok önemli bir kazanım elde ettik. Ne mutlu bize. Bu başarıda emeği bulunan ailemiz olan çalışma arkadaşlarımızın hepsine minnettarız" diye konuştu.

"SORUMLULUĞUMUZ VE KARARLILIĞIMIZ BÜYÜDÜ"

İş dünyası liderleri, araştırma kurumları, sektör paydaşları ve kamuoyu için Great Place To Work Sertifikası'nın çok büyük bir standart olduğuna dikkat çeken En Yakıt A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Şenses, "Her yıl 90'dan fazla ülkede farklı büyüklük, sektör, olgunluk ve yapıdaki binlerce kuruluştan 16 milyondan fazla çalışanı temsil eden Great Place To Work Sertifikası, artık sorumluluğumuzu daha da arttırdı, inancımızı büyüttü ve azmimizi yükseltti. Şimdi daha büyük gayret ve emekle Türkiye'de ilklerin öncüsü olan En Yakıt A.Ş., yeni öyküleri yazmanın çabasını büyütecek. Bundan sadece mutluluk duyuyoruz. Bu onur hepimizin" açıklamasında bulundu.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.