Kral Şakir’li lezzetler en keyifli anlarda öğrencilerin yanında

ÇOCUK 15.09.2022 - 11:21, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2059+ kez okundu.
 

Kral Şakir’li lezzetler en keyifli anlarda öğrencilerin yanında

Eker’den öğrenciler için sağlıklı ara öğün seçenekleri

Yeni öğretim yılıyla birlikte öğrenciler okula dönüş heyecanı yaşıyor. Gün boyunca sınıflarda uzun saatler geçiren öğrencilerin başarısında, beslenme alışkanlıkları da önemli rol oynuyor. Okul gıdası etiketi almaya uygun sağlıklı atıştırmalıklar sunan Eker, çocukların keyifle tüketebileceği Kral Şakir’li ürünleriyle lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Kral Şakir’li süt, yoğurt, puding seçenekleri, miniklerin beslenme ve atıştırma molalarına eşlik ediyor.   Türkiye’yi 45 yıldır lezzet ve tazelikle buluşturan Eker Süt Ürünleri, yeni öğretim yılını okul gıdası etiketli sağlıklı ara öğün seçenekleriyle karşılıyor. Çizgi film dünyasının çok sevilen ve takip edilen karakterlerinden biri olan Kral Şakir'le bir araya gelerek muhteşem lezzetler yaratan Eker, tadına duyulmayan enfes ürünlerini miniklerin beğenisine sunuyor.   Taze sütten üretilen, koruyucu katkısız ve glikoz-fruktoz şurubu içermeyen Eker Kral Şakir süt grubunda; sade, çilekli, muzlu ve çikolatalı seçenekler yer alıyor. Yoğun geçen ders saatlerinin arasında teneffüslerde keyifli bir mola vermek isteyen öğrenciler lezzetli sütlerin yanı sıra; çok sevdikleri sıkma ambalajlarıyla sunulan çikolatalı, muzlu puding ile çilekli, şeftali-kayısılı meyveli yoğurt seçeneklerini tercih edebiliyor.    Çocuklar; Kral Şakir, Fil Necati ve arkadaşlarının maceralarıyla renklenen süt, meyveli yoğurt ve puding çeşitleriyle eğlencenin tadına doyuyor.
Eker’den öğrenciler için sağlıklı ara öğün seçenekleri

Yeni öğretim yılıyla birlikte öğrenciler okula dönüş heyecanı yaşıyor. Gün boyunca sınıflarda uzun saatler geçiren öğrencilerin başarısında, beslenme alışkanlıkları da önemli rol oynuyor. Okul gıdası etiketi almaya uygun sağlıklı atıştırmalıklar sunan Eker, çocukların keyifle tüketebileceği Kral Şakir’li ürünleriyle lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Kral Şakir’li süt, yoğurt, puding seçenekleri, miniklerin beslenme ve atıştırma molalarına eşlik ediyor.

 

Türkiye’yi 45 yıldır lezzet ve tazelikle buluşturan Eker Süt Ürünleri, yeni öğretim yılını okul gıdası etiketli sağlıklı ara öğün seçenekleriyle karşılıyor. Çizgi film dünyasının çok sevilen ve takip edilen karakterlerinden biri olan Kral Şakir'le bir araya gelerek muhteşem lezzetler yaratan Eker, tadına duyulmayan enfes ürünlerini miniklerin beğenisine sunuyor.

 

Taze sütten üretilen, koruyucu katkısız ve glikoz-fruktoz şurubu içermeyen Eker Kral Şakir süt grubunda; sade, çilekli, muzlu ve çikolatalı seçenekler yer alıyor. Yoğun geçen ders saatlerinin arasında teneffüslerde keyifli bir mola vermek isteyen öğrenciler lezzetli sütlerin yanı sıra; çok sevdikleri sıkma ambalajlarıyla sunulan çikolatalı, muzlu puding ile çilekli, şeftali-kayısılı meyveli yoğurt seçeneklerini tercih edebiliyor. 

 

Çocuklar; Kral Şakir, Fil Necati ve arkadaşlarının maceralarıyla renklenen süt, meyveli yoğurt ve puding çeşitleriyle eğlencenin tadına doyuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.