“Koray Avcı” 01 Burda PGM Açıkhava Sahnesi’nde Adanalılarla Buluştu

SANAT 11.07.2021 - 07:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1917+ kez okundu.
 

“Koray Avcı” 01 Burda PGM Açıkhava Sahnesi’nde Adanalılarla Buluştu

SANATİN KALBİ 01 BURDA PGM’ DE “Koray Avcı” 01 Burda PGM Açıkhava Sahnesi’nde Adanalılarla Buluştu   Kentin kültür ve sanat anlayışına yeni bir ivme kazandıran Adana 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezi,  özgün müzik tarzı ve şiirleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip Koray Avcı’yı Covid-19 önlemleri altında Adana’da müzikseverlerle buluşturdu.   01 Burda PGM Açıkhava Sahnesi’nde Temmuz ayı boyunca gerçekleşen konser serisinin keyfini çıkaran Adanalı müzikseverler, bu kez Koray Avcı’nın kendine özgü tarzı, şiirleri ve seyirci ile sohbet tadında ilerleyen eğlenceli performansı ile doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşadı. Sahneyi, seyircilerini ve ekip arkadaşlarını çok özlediğini söyleyen sanatçı, 01 Burda PGM Açıkhava Sahnesi’nde 3 saat süren performansı ile büyük beğeni topladı. Adanalı sevenlerinin yoğun ilgisi altında sahneye çıkan Koray Avcı, birbirinden güzel şarkıları ile gönüllere girmeyi başardı.   Performans Gösteri Merkezi yeni düzene göre dolu dolu devam ederken birbirinden güzel etkinliklerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. PGM Etkinlik takvimine www.01burdapgm.com web sitesinden veya 01 Burda mobil aplikasyonundan ulaşabilirsiniz.    

SANATİN KALBİ 01 BURDA PGM’ DE

“Koray Avcı” 01 Burda PGM Açıkhava Sahnesi’nde Adanalılarla Buluştu

 

Kentin kültür ve sanat anlayışına yeni bir ivme kazandıran Adana 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezi,  özgün müzik tarzı ve şiirleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip Koray Avcı’yı Covid-19 önlemleri altında Adana’da müzikseverlerle buluşturdu.

 

01 Burda PGM Açıkhava Sahnesi’nde Temmuz ayı boyunca gerçekleşen konser serisinin keyfini çıkaran Adanalı müzikseverler, bu kez Koray Avcı’nın kendine özgü tarzı, şiirleri ve seyirci ile sohbet tadında ilerleyen eğlenceli performansı ile doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşadı. Sahneyi, seyircilerini ve ekip arkadaşlarını çok özlediğini söyleyen sanatçı, 01 Burda PGM Açıkhava Sahnesi’nde 3 saat süren performansı ile büyük beğeni topladı. Adanalı sevenlerinin yoğun ilgisi altında sahneye çıkan Koray Avcı, birbirinden güzel şarkıları ile gönüllere girmeyi başardı.

 

Performans Gösteri Merkezi yeni düzene göre dolu dolu devam ederken birbirinden güzel etkinliklerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. PGM Etkinlik takvimine www.01burdapgm.com web sitesinden veya 01 Burda mobil aplikasyonundan ulaşabilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.