'Kocaispir ve Nacar'a Oy Vermek İçin Kenetlenelim'

SİYASET 12.03.2024 - 15:07, Güncelleme: 12.03.2024 - 15:24 1147+ kez okundu.
 

'Kocaispir ve Nacar'a Oy Vermek İçin Kenetlenelim'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Adana Milletvekili Ömer Çelik, kentteki temasları kapsamında Sarıçam Oto Galericiler Sitesi Başkanı Hüseyin Yüksel ve esnafla sitedeki yemekli açık hava toplantısında bir araya geldi. Çelik, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarına oy istedi.

Adana Milletvekili Ömer Çelik, Sarıçam Oto Center esnafıyla bir araya gelerek sektörün ihtiyaçları ve geleceği üzerine görüş alışverişinde bulundu. Çelik'e, Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar ve AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı eşlik etti. Çelik, esnafın sorunlarını dinledi ve "Esnafımızla birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edeceğiz" dedi. Ayrıca,, sürdürülebilir kalkınma ve bölgesel gelişme konusunda önemli mesajlar verdi.  Çelik, Adana'nın Cumhur İttifakı adaylarının kenti geleceğe hazırlamak için vizyonlarıyla, projeleriyle hazır olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği veren Yüreğir ilçesinin kendileri için çok önemli olduğunu aktaran Çelik, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar'a da güçlü destek beklediklerini dile getirdi.  Çelik, şu değerlendirmede bulundu: "Adana Büyükşehir ve Yüreğir, belediye binasından değil, Adana'nın sokaklarından sizlerle beraber yönetilecek. Onun için Fatih Başkanı Adana, Halil başkanı Yüreğir'in sokaklarında çok göreceksiniz. Sürekli olarak sizlerle beraber istişare içerisinde olacaklar. Lütfen komşularınıza, akrabalarınıza gidin. Bu sefer farklı partilere oy vermiş kardeşlerimizi de davet edin, Fatih ve Halil başkana oy vermek için kenetlenelim.” Sarıçam Oto Center Başkanı Hüseyin Yüksel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Varlığınız bizlere şeref vermiştir. Her daim yanınızda olacağız” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Adana Milletvekili Ömer Çelik, kentteki temasları kapsamında Sarıçam Oto Galericiler Sitesi Başkanı Hüseyin Yüksel ve esnafla sitedeki yemekli açık hava toplantısında bir araya geldi. Çelik, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarına oy istedi.

Adana Milletvekili Ömer Çelik, Sarıçam Oto Center esnafıyla bir araya gelerek sektörün ihtiyaçları ve geleceği üzerine görüş alışverişinde bulundu. Çelik'e, Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar ve AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı eşlik etti. Çelik, esnafın sorunlarını dinledi ve "Esnafımızla birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edeceğiz" dedi. Ayrıca,, sürdürülebilir kalkınma ve bölgesel gelişme konusunda önemli mesajlar verdi.  Çelik, Adana'nın Cumhur İttifakı adaylarının kenti geleceğe hazırlamak için vizyonlarıyla, projeleriyle hazır olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği veren Yüreğir ilçesinin kendileri için çok önemli olduğunu aktaran Çelik, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar'a da güçlü destek beklediklerini dile getirdi.

 Çelik, şu değerlendirmede bulundu:

"Adana Büyükşehir ve Yüreğir, belediye binasından değil, Adana'nın sokaklarından sizlerle beraber yönetilecek. Onun için Fatih Başkanı Adana, Halil başkanı Yüreğir'in sokaklarında çok göreceksiniz. Sürekli olarak sizlerle beraber istişare içerisinde olacaklar. Lütfen komşularınıza, akrabalarınıza gidin. Bu sefer farklı partilere oy vermiş kardeşlerimizi de davet edin, Fatih ve Halil başkana oy vermek için kenetlenelim.”

Sarıçam Oto Center Başkanı Hüseyin Yüksel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Varlığınız bizlere şeref vermiştir. Her daim yanınızda olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.