'Kızımın Katilleri Bulunsun!''

ASAYİŞ 25.04.2024 - 09:34, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:34 314 kez okundu.
 

'Kızımın Katilleri Bulunsun!''

Kızı işkence edilerek öldürüldükten sonra gömülen acılı anne Sihan Akgül, isyan etti

Adana’da öldürüldükten sonra portakal bahçesine gömülen ve 4 gün sonra cesedi bulunan 18 yaşındaki İpek Akgül’ün annesi Sihan Akgül, kızının katillerinin bulunmasını istedi. 14 Şubat’ta meydana gelen olayda, polise başvuran Yaşar B., jandarma ekiplerini arayarak İpek Akgül’ü öldürdüğünü söyleyip, cesedini Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi’ndeki bir portakal bahçesinin yakınlarına gömdüğünü itiraf etti. Yaşar B.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda belirtilen yere giden jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada 4 gündür kayıp olan Akgül'ün cesedini buldu.Yaşar B., jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan genç kızın cenazesi otopsi sonrası Küçükoba Mezarlığına defnedildi. ‘FİRARİ 3 KİŞİ YAKALANSIN’ Olayın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen kızının acısını hala yaşadığını ve kızının 5 kişinin işkencesine uğrayarak, aç ve susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü söyleyen acılı anne Sihan Akgül, gazetemizi ziyaret ederek, 3 kişinin hala firari olduğunu ve yakalanmalarını istediğini söyledi.  Akgül, hiçbir gerekçenin bir genç kızı öldürmek için geçerli olamayacağını söyleyerek, şöyle konuştu; ’Kızımın katilleri şuan hala dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Ne olursa olsun hiçbir sebep bir genç kızı hayattan koparmak için geçerli değildir. Kızım; kimseye karışmayan kendi halinde bir genç bir kızdı. Bu yaştaki bir kızın kime ne zararı olabilir ki öldürülsün?’’ ‘BENİ PARAMPARÇA ETTİLER’ Akgül, ‘’Ben 3 çocuğu olan bir çatı, yuvaydım. Kızım hunharca öldürüldükten sonra bu çatı yıkıldı, beni de paramparça ettiler. Ben şimdi ne bir anne ne de bir insan olamıyorum. Aslında kızımı öldürenler sadece onu değil, beni de öldürmüş oldular. Şimdi hayatta olabilirim ama ben aslında yaşayan bir ölüyüm.’’ diye konuştu. ‘3 KİŞİ HALA YAKALANMADI’ Konuşmasına devam eden acılı anne, kızının katilinin yakalanmasına rağmen azmettirecilerinin yakalanamadığını belirterek, “Kızımı öldüren 2 kişi yakalandı. Bunların kendilerini azmettiren 3 kişinin olduğunu itiraf ettiklerini öğrendim. Ancak bunların kim olduğunu ne iş yaptıklarını bilmiyorum. Soruşturma hala devam ederken, firari 3 kişi hala aranıyor. Kızım toprağın altına gireli 3 ay oldu ama hala katilleri yakalanmadı.’’ dedi. ‘KIZIMIN ÖLDÜĞÜNÜ KABULLENEMEDİM’ Acılı anne Akgül, kızının hiçbir maddi kazancı olmadığını söyleyerek, şöyle devam etti;  ‘’Kızım benim kredi kartımı kullanan biriydi. Üstüne ne bir kredi kartı ne de bir hat vardı. Öldüğünde de üstünden 45 TL çıktı ama kızım öldükten sonra operatörlerden adına kayıtlı 4-5 hat çıktı ve aktif olarak kullanılmaya devam edildi.” Kızının kim ve ya kimler tarafından öldürüldüğünü bilmediğini ancak bir çete olabileceğinden şüphelendiğini söyleyen acılı anne firari 3 şüphelinin de yakalanarak adalete teslim edilmesini ve tüm sanıkların yargılanıp en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.  
Kızı işkence edilerek öldürüldükten sonra gömülen acılı anne Sihan Akgül, isyan etti

Adana’da öldürüldükten sonra portakal bahçesine gömülen ve 4 gün sonra cesedi bulunan 18 yaşındaki İpek Akgül’ün annesi Sihan Akgül, kızının katillerinin bulunmasını istedi.

14 Şubat’ta meydana gelen olayda, polise başvuran Yaşar B., jandarma ekiplerini arayarak İpek Akgül’ü öldürdüğünü söyleyip, cesedini Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi’ndeki bir portakal bahçesinin yakınlarına gömdüğünü itiraf etti. Yaşar B.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda belirtilen yere giden jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada 4 gündür kayıp olan Akgül'ün cesedini buldu.Yaşar B., jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan genç kızın cenazesi otopsi sonrası Küçükoba Mezarlığına defnedildi.

‘FİRARİ 3 KİŞİ YAKALANSIN’
Olayın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen kızının acısını hala yaşadığını ve kızının 5 kişinin işkencesine uğrayarak, aç ve susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü söyleyen acılı anne Sihan Akgül, gazetemizi ziyaret ederek, 3 kişinin hala firari olduğunu ve yakalanmalarını istediğini söyledi. 

Akgül, hiçbir gerekçenin bir genç kızı öldürmek için geçerli olamayacağını söyleyerek, şöyle konuştu; ’Kızımın katilleri şuan hala dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Ne olursa olsun hiçbir sebep bir genç kızı hayattan koparmak için geçerli değildir. Kızım; kimseye karışmayan kendi halinde bir genç bir kızdı. Bu yaştaki bir kızın kime ne zararı olabilir ki öldürülsün?’’

‘BENİ PARAMPARÇA ETTİLER’
Akgül, ‘’Ben 3 çocuğu olan bir çatı, yuvaydım. Kızım hunharca öldürüldükten sonra bu çatı yıkıldı, beni de paramparça ettiler. Ben şimdi ne bir anne ne de bir insan olamıyorum. Aslında kızımı öldürenler sadece onu değil, beni de öldürmüş oldular. Şimdi hayatta olabilirim ama ben aslında yaşayan bir ölüyüm.’’ diye konuştu.

‘3 KİŞİ HALA YAKALANMADI’
Konuşmasına devam eden acılı anne, kızının katilinin yakalanmasına rağmen azmettirecilerinin yakalanamadığını belirterek, “Kızımı öldüren 2 kişi yakalandı. Bunların kendilerini azmettiren 3 kişinin olduğunu itiraf ettiklerini öğrendim. Ancak bunların kim olduğunu ne iş yaptıklarını bilmiyorum. Soruşturma hala devam ederken, firari 3 kişi hala aranıyor. Kızım toprağın altına gireli 3 ay oldu ama hala katilleri yakalanmadı.’’ dedi.

‘KIZIMIN ÖLDÜĞÜNÜ KABULLENEMEDİM’
Acılı anne Akgül, kızının hiçbir maddi kazancı olmadığını söyleyerek, şöyle devam etti; 
‘’Kızım benim kredi kartımı kullanan biriydi. Üstüne ne bir kredi kartı ne de bir hat vardı. Öldüğünde de üstünden 45 TL çıktı ama kızım öldükten sonra operatörlerden adına kayıtlı 4-5 hat çıktı ve aktif olarak kullanılmaya devam edildi.”

Kızının kim ve ya kimler tarafından öldürüldüğünü bilmediğini ancak bir çete olabileceğinden şüphelendiğini söyleyen acılı anne firari 3 şüphelinin de yakalanarak adalete teslim edilmesini ve tüm sanıkların yargılanıp en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.  

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.