Kıvanç Tekstil, Öğrencilere ''Yeşil Gelecek'' Armağan Etti

GÜNDEM 23.04.2024 - 12:52, Güncelleme: 23.04.2024 - 13:02 607 kez okundu.
 

Kıvanç Tekstil, Öğrencilere ''Yeşil Gelecek'' Armağan Etti

Kıvanç Tekstil, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi

Kıvanç Tekstil, Karaahmetli köyündeki Kumrulu Huriye Filik ilkokuluna kütüphanenin yanı sıra çocukların eğitimine ve çevreye duyarlılığı artırmak amacıyla yeşil bir gelecek için ağaç fideleri hediye etti. Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı''nda gerçekleştirilen açılış törenine, şirketin kurucu başkanı Ziya Kıvanç’ın yanı sıra Kıvanç Tekstil Sürdürülebilirlik ekibi ve Kıvanç Tekstil Akademisi katıldı. Açılış töreni, bölge halkı ve okul öğrencileri tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Okulun eksikliklerini gidermek ve öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu proje, Kıvanç Tekstil çalışanlarının da desteğiyle hayata geçirilirken, fabrika çalışanları, kendi kişisel kütüphanelerinden de çocuklara kitap bağışında bulundu. Yapılan bağışla birlikte çocukların okuma alışkanlığına destek sunulurken, aynı zamanda okul bahçesine dikilecek ağaç fideleriyle doğaya olan duyarlılıklarının artırılması hedefleniyor. Kıvanç Tekstil, bu projeyle birlikte çocukların sadece eğitimine değil, çevre bilinci edinmelerine de yardımcı olmak amacıyla açılış töreni sonrası öğrencilerle birlikte okul bahçesine ağaç fideleri dikti. 
Kıvanç Tekstil, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi

Kıvanç Tekstil, Karaahmetli köyündeki Kumrulu Huriye Filik ilkokuluna kütüphanenin yanı sıra çocukların eğitimine ve çevreye duyarlılığı artırmak amacıyla yeşil bir gelecek için ağaç fideleri hediye etti.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı''nda gerçekleştirilen açılış törenine, şirketin kurucu başkanı Ziya Kıvanç’ın yanı sıra Kıvanç Tekstil Sürdürülebilirlik ekibi ve Kıvanç Tekstil Akademisi katıldı. Açılış töreni, bölge halkı ve okul öğrencileri tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Okulun eksikliklerini gidermek ve öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu proje, Kıvanç Tekstil çalışanlarının da desteğiyle hayata geçirilirken, fabrika çalışanları, kendi kişisel kütüphanelerinden de çocuklara kitap bağışında bulundu.

Yapılan bağışla birlikte çocukların okuma alışkanlığına destek sunulurken, aynı zamanda okul bahçesine dikilecek ağaç fideleriyle doğaya olan duyarlılıklarının artırılması hedefleniyor.

Kıvanç Tekstil, bu projeyle birlikte çocukların sadece eğitimine değil, çevre bilinci edinmelerine de yardımcı olmak amacıyla açılış töreni sonrası öğrencilerle birlikte okul bahçesine ağaç fideleri dikti. 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.